Vekkelsesmøte i pausen

Geir var slett ikke fornøyd med det gutta hadde levert i første omgang.

Nøtterøy – Runar 31 – 27 (9 – 14)
På nytt leverte Nøtterøys gutter en dårlig start på en håndball kamp, og på nytt klarer vi å reise oss. Dette vitner om et lag med moral, men at vi skal komme så til de grader på etterskudd fra start er en gåte.

Første omgangen er definitivt ikke god og den bør vi raskest mulig glemme. 9 mål er ikke godt nok og når vi gir bort en del baller så blir det fort en del baklengs, 14 i tallet for å være nøyaktig.

Pausepraten som ga resultater.
Geir forklarte gutta hva han mente om innsatsen i første omgang, og var vel tydelig nok på at vi skulle fylle hallen fremover så fikk vi også levere varen publikum var kommet for å se.

Anført av Viktor Olofsson, som satte inn Nøtterøys to første mål i andre omgang, jobbet vi oss sakte men sikkert inn i kampen. Når kampuret viste 11:12 i andre omgang var femmåls forsprang utlignet og vi hadde fått tro på at dette kunne bli vår dag. Lagene fulgte hverandre i de neste 10 minuttene, før Nøtterøy klarte å komme to mål foran. Tre og et halvt minutt før slutt hadde vi sikret oss en firemåls ledelse og vi kunne se konturene av et slutt resultat som ville gi oss to poeng.

For uten skjerping ute på banen leverte Hreidar også 19 redning, mens Runars målvakter står bokført med 9 redninger.