Bertel O. Steen

Vår bedrift ble etablert i 1967 under navnet Vestfold Bilsenter AS. Den var da eid av Chr. Salvesen som drev stort innen hvalfangst. Tønsberg-selskapet Continental Longtraders hadde også samme eier og begge selskapene ble i mange år ledet av Svein Asplin. I 1973 overtok Kaldneskonsernet Continental Longtradersgruppen, som etter hvert bestod av flere selskaper i Vestfold, men samme ledelse var med videre. Oppover i 1970-årene holdt bedriften hus i Edv. Hallenstvedts lokaler ved Ringveien på Trelleborg, men i 1978 ble dagens anlegg på Kilen påbegynt og innflytting skjedde året etter. Bedriften hadde da hatt agenturet for Mercedes-Benz hele tiden, og i 1978 overtok de også agenturet for Peugeot.

Fra årsskiftet 1980 overtok Bertel O. Steen selskapet. Det ble ledet frem til 1988 av Per Sinding, og deretter har undertegnede vært daglig leder.

Vi er nå ferdige med en omfattende utvidelse og total oppgradering av vårt anlegg og fremstår nå som et av landets flotteste bilanlegg . Med et totalt areal på 6500 m2 er vi godt rustet til å møte fremtidens utfordringer og forventninger. Vi tilbyr nå et komplett tilbud av tjenester for et behagelig og rasjonelt bilhold, både for privatpersoner og bedriftskunder. Foruten salg av personbiler, nyttekjøretøy og ordinære verkstedtjenester tilbyr vi nå også tjenester fra vår nye skade-og lakkavdeling, bilpleieavdeling og dekkhotell.

Finn mer informasjon her