En håndballfri helg –

Se bildevideo fra kampen Nøtterøy vs Runar og hør kommentarer etter kampen mot Bodø

Etter en ekstrem avslutning mot Runar og en kjempekamp borte mot Bodø har gutta fått en frihelg fra håndball denne helgen, for å lade batteriene til kvartfinalen mot Fyllingen og 6. serierunde mot Follo HK.

Onsdag 24.10 reiser vi til Bergen i et forsøk på slå ut serielederne, som sist onsdag vant hjemme mot Elverum med ett mål. Skal drømmen leve videre må vi få forsvaret til å sitte, så langt har vi det tetteste forsvaret og vi slipper i snitt inn tre mål mindre enn Fyllingen, men vi score også tre mål mindre i snitt. Nettopp det å få satt forsvaret blir noe av nøkkelen i denne kampen.

Søndag 28.10 får vi nok en tøff kamp hjemme, denne gangen er det Follo som kommer. Follo startet med et kjempetap borte mot Runar og slo en av gullfavorittene (Haslum) i hjemme sist onsdag. Laget spiller sin tredje kamp i dag. Så kjære Nøtterøy supportere, spar stemmen og fyll kroppen med energi denne helgen. Vi trenger din støtte og stemme for å slå Follo i Nøtterøyhallen.

Er du Nøtteøy avhengig kan du hygge deg med bilder fra kampen som vi snudde mot Norges mestscorende lag. Runar har scoret 33,2 mål i snitt pr. kamp et tall vi har sørget for ikke er høyere, laget har sluppet inn 30,2 i snitt et tall vi har bidratt til å holde oppe.

Hør intervju med Michael og Hreidar på Radio Tønsberg om hvordan det var å vinne i Bodø, om hvordan og hvem som finansierer en tur til Jamaica for laget ved sesongslutt.

Lytt på radiotonsberg.no