17 minutter med fin flytt

Nøtterøys angrepsspill sviktet lagets og drøm om to poeng.

Nøtterøy Håndball – Follo HK 19 – 20 (11-11)

Det som begynte som forventet skulle etter hvert bli en marerittaktig utvikling av kampen.  Vi ledet 9-4 etter 17 minutter noe som vel kan defineres som en normal uttelling av kampen. Indikasjonen på endingen kom for alvor når Follo i løpet av fire minutter reduserer med to mål og vi brenner to straffer i løpet av det på følgende minuttet. Etter den andre straffebommen redusere Follo nærmeste umiddelbart.

1 – 22:27 Follo HK Skudd, 6 meter venstre – Mål, midten høyre 9 8

Det skulle utvikle seg fra vondt til verre.
Etter drøye seksminutter i andre omgang får Follo en dobbel utvisning og vi en straffe på stillingen 14-14, men i sted for å ta ledelsen og kontroll over kampen så brenner vi straffe på nytt og gjestene går opp i en ettmålsledelse til 14 – 15. Da forsto vel de fleste at vi ville få problemer med å vinne denne kampen, mens Follo ble styrket i troen på at dette ville gå veien. Som i cupen ble angrepet på nytt vår akilleshæl og hvorfor det stopper opp er det ingen som har noen god forklaring på. Ser vi på den offisielle statistikken så har Nøtterøy tre tekniske feil og Follo to i andre omgang så det ligger ikke noen forklaring her heller.

2 – 30:00 Nøtterøy Håndball Elite 7m kast – Redning, nede høyre 19 20

Se vi på skuddstatistikken så er det kun tre lag som skyter mindre enn Nøtterøy og det er Drammen. Nøtterøy avlever 44 skudd med uttelling 43 %, Viking 43 skudd med uttelling 67 %, Drammen 42 skudd med uttelling 71 % og Follo 37 skudd med uttelling 54 %.
Når det hele topper seg med at Follo går opp til 20 -19 16 sekunder før slutt og vi brenner en straffe i slutt sekundet så sier vel dette det meste om hvordan det går når ting går i vranglås.

Forsvaret får godkjent angrepet får stryk
Hreidar var Nøtterøys beste spiller, den andre som for godkjent er Kim Tajet som ble lagets toppscore med fem mål. Forsvaret for karakteren godkjent, mens de samme spillerne for ikke godkjent for sitt angrepsspill.

Hreidar ble på nytt kåret til Nøtterøys beste spiller

20 baklengs og Postenligaens tetteste forsvar.
Tap til tross ingen lag slipper inn færre mål enn oss i Postenligaen, når det gjelder scoringer så ligger vi på syvendeplass det samme som tabell posisjon. Det hjelper fint lite og ha Postenligaens tetteste forsvar hvis vi ikke klare å score mer enn motstanderen. Nå har vi 14 dager på oss til å finne nøkkelen som åpner motstanderens forsvar og mål. Vi har tross alt to poeng mer enn på samme tid i forrige sesong og det er kun tre poeng opp til andre plassen.