Nøtterøy innfridde

I 27 minutter fikk Viking være med i kampen, men så var det slutt.

Åpningsminuttene av denne kampen kunne tyde på at Viking hadde bestemt seg for i dag var dagen de skulle starte poenghøsten.  Viking tok initiativet i kampen og førte med både ett og to mål, men vi klarte å komme ajour. 9 – 9 ette 14 minutter kunne tyde på at dette ville bli en særdeles målrik forestilling. Vi klarte ikke å demme helt opp i denne perioden, men på en annenside hadde vi Khaled som sørget for at vi holdt følge med vertene.

Etter denne målrike åpningen gikk vi inn i en mer mål fattig periode og fire mål til hvert av lagene på de neste snaue 14 minuttene endret holdningen til at dette kanskje ikke skulle bli så målrikt allikevel.

På de siste to og et halvt minuttene klarte vi omsider å komme oss tre mål foran til pause. 16 – 13 til oss gjorde at vi supportere fikk en rolig pause.
Viking kom tilbake etter pause å scoret tre ganger mens vi fikk en nettkjenning på de neste tre og et halvt minuttene. Det store spørsmålet var nå, skulle vi ikke klare å feste grepet?

Tanken var ikke mange sekunder gammel før vi fikk svar på de negative tankene. I løpet av de neste 26 minuttene fikk vi se styrkeforskjellen og Nøtterøys kontringsevne. Drillos langpasninger var et fryktet våpen på 90 tallet, i dag fikk vi se Hreidars langpasninger til våre lynraske kanter. Nøtterøy leverte fra midten av 1. første omgang et bunnsolid forsvarsspill med en gnistrende opplagt Hreidar i mål. Khaled var tilbake med prikkskytingen og klatret tilbake på andreplassen på toppscorer statistikken.

Tro det eller ei, men viking hadde hele 61 seksti avslutninger mot vår 58, til tross for dette vinne vi med 11 mål.

Vi setter skudd- og scoringsrekord for Nøtterøy i Postenligaen i denne kampen med hele 58 skudd og en uttelling på mer enn 65 %.  I de kampene hvor vi har mer en 45 avslutninger får vi poeng, så med Postenligaens neste tetteste forsvar et det viktig at ikke skuddfrykten hindrer oss i å ta poeng.

Totalt antall mål: 38

Tallene for kampen ØIF Arndal virker ikke riktig.

ØIF Arendal mot Nøtterøy
Totalt antall skudd: 24 95,83 % Tap

To mann kjempet om tittelen Nøtterøys beste spiller i søndagens kamp.
Til tross for at dette var en lagseier så sto nok kampen mellom Hreidar og Khaled om hvem som skulle kåres til Nøtterøys beste spiller. Khaled vant juryens pris, men hvem som tar folkets pris er ennå ikke klart. Kantspillerne leverte, forsvaret leverte, ja hele laget leverte i overkant av det vi kunne forvente.

Bilder fra TV2 Sumo:  Hreidar plukket den ene ballen etter den andre.
Bilder fra TV2 Sumo:  Hreidar fortsetter å storspille
Bilder fra TV2 Sumo:  Hreidar var både høyt og lavt

Bilder fra TV2 Sumo: Distanse, strek eller kant Hreidar var der.
Bilde – Astrid-Marie Nygård: Khaled prikket inn 12 mot Viking og fikk bestemannsprisen av juryen i hallen.