Blåste på refleks

Dette støtet i fløyta skulle jeg gjerne vært foruten sa Kenneth Abrahamsen etter kampen.

Nøtterøy vs Elverum 22 -22 (15-10)
På nytt ble Nøtterøy involvert i en høydramatisk kamp i sluttsekundene og for femte gang i år avgjøres kampen i løpet av de siste 10 sekundene. Fire ganger har Nøtterøy tapt et poeng og en gang vunnet et poeng. Denne gangen var det dommerne som fratok Nøtterøy poenget.

Dessverre var Kenneth Abrahamsen så fokusert på hva spillerne foretok seg i det han blåste klart for skudd fra Nøtterøy to sekunder før slutt at han overså hvilken vei ballen tok. En av Elverumspillerne foretok en handling som Kenneth mente kvalifiserte til to minutters utvisning og blåste da ballen var på vei i mål. Nøtterøy måtte ta frikastet på nytt, denne gangen som direkte frikast og her var Johnny sjanseløs.

Det ble en høy temperatur i Nøtterøyhallen. Kenneth Abrahamsen blåste nytt frikast mens Johnnys skudd dundret i mål.

Skrur vi tiden tilbake til 23. september på Elverum, så utligner vi syv sekunder før slutt. Alle Nøtterøys og Elverums spillere stormet mot Nøtterøys mål. Khaled takler ureglementer og får direkte rødt kort. Elverums direkte frikast går utenfor akkurat som Johnnys skudd i går.

Glimrende kamp tross poengtap.
Nøtterøy fikk mye skryt etter kampen mot Fyllingen, men gårdagens første omgang må nok betraktes som årsbeste. Vi var oppe i en seks måls ledelse og kunne gå til pause med på stillingen 15 – 10, et resultat av et fantastisk lagarbeid.

Andre omgang startet betraktelig tyngre enn første omgang og Elverum kappet ned på forspranget, men Prov en sann klassiker!Denne klassikeren av en spilleautomater norge kan du prove i det lekre casinoet til 7Red. vi klarte allikevel å holde Elverum bak oss. Drøye ti minutter før slutt må Khaled forlate banen med overtråkk og det er sannsynligvis her vi mister poenget. For første gang på 40 minutter klarer Elverum å komme ajour med oss når klokka viser 23.33 i andre omgang. Uten Khaleds skade hadde vi neppe havnet i den situasjonen at vår skjebne ble avgjort av et refleksstøt i fløyta.

Det var ikke bare Nøtterøys spillere som var rasende etter kampen.
Flere av Elverums spillere syntes dommerduoen hadde en dårlig dag på jobben, men var lykkelig over at de fikk med seg ett poeng hjem. Elverums trener Christian Berge var fornøyd med et poeng, men føyde til at han trodde ikke det var så mange lag som ville ta med seg poeng fra Nøtterøyhallen resten av sesongen.

Tre av fire poeng mot Cupfinalisten.
For å sette Nøtterøys resultater i det rette perspektivet så har vi nå på de to siste kampene tatt tre av fire mulige poeng mot årets CUP finalister. NB: Med det ene poenget Elverum fikk i går klatret de til tabelltoppen.

Johnny Jensen kåret til banens beste.
Johnny førte an Nøtterøyskuta og storspilte i begge ender av banen. Forsvarsbautaen leverte som vanlig en stor kamp bakover, men denne gangen storspilte han også i angrep og ble kåret til Nøtterøy og banens beste. Kronen på det trodde alle han satte med scoringen et drøyt sekund før slutt, dessverre ble den annullert.

Johnny Jensen ble kåret til banens beste spiller.