En dag til med julemat

Torsdagens runde kan medføre store endringer på tabellen.

Torsdag og fredag avvikles full serierunde etter følgende program.

27.12.2012 1800 Runar – ØIF Arendal
27.12.2012 1800 Follo HK – Elverum
27.12.2012 1800 Viking Håndball – Haugaland
27.12.2012 1900 Haslum HK – BSK/NIF
27.12.2012 2000 Drammen – Nøtterøy Håndball
28.12.2012 1930 Bodø HK – FyllingenBergen

Når Drammen og Nøtterøy braker sammen i torsdagens siste kamp så kjenner vi utfallet av de andre kampene. Med seier mot Drammen og det riktige utfallet i de øvrige kampene kan vi klatre til fjerdeplass på tabellen. Med tap og ikke riktig utfall av de andre kampene kan vi gå inn i de nye året med åttende plass (en plass ned på tabellen).

Når Nøtterøy og Drammen møtes så er det også to av formlagene i Postenligaen ifølge betexplorer sin form tabell.
På toppen troner Elverum foran Runar og Haslum. På fjerdeplass ligger Nøtterøy, mens Drammen ligger på plassen bak på samme poengsum. Begge lag har 7 poeng på de siste fem kampene med Nøtterøy foran på bedre målforksjell.

Som hjemmelag ligger Drammen på syvendeplass med Nøtterøy på 8. plass, også her på lik poengsum. Nøtterøy har spilt en kamp mer enn Drammen, men på en annen side så har Drammen bare tatt ett poeng på de tre siste hjemmekampen, mens Nøtterøy har tatt tre poeng. Se tabell

Når det gjelder bortestatistikken så leder Drammen foran Nøtterøy, men dette er med en mer spilt kamp enn våre gutter. De fem siste kampene ser likt ut poengmessig.
Ser vi på de fire siste kampene så er det Elverum foran Nøtterøy på samme poengsum, med bedre målforskjell. Hvis vi da tillater oss å minne om at vi ble bortdømt mot Elverum i siste sekund ville vi trone alene på toppen på de fire siste kampene.

Resultatene til tross – bettingselskapene holder Drammen som klar favoritt.  Så spørs det hvem som har klart å pleie juleformen best mellom ribbe, pinnekjøtt, kalkun og hva det nå måtte være. Vi minner også om forrige sesong hvor vi tapte 36-30 hjemme og vant 29 – 24 borte.

Drammen er et av de lagene som scorer mest i Postenligaen, men er samtidig et av de lagene som slipper inn mest så da blir det spennende å se om Nøtterøy – med Norges beste forsvar – klarer å leve opp til dette også etter denne kampen.

NB! Nøtterøy er det eneste laget i Postenligaen som har sluppet inn mindre enn 300 mål, på plassen bak finner vi Bodø med akkurat 300 mål. 19 baklengs vil holde oss under 300 mål etter 13 serierunder. Drammen tapte forøvrig 27 – 23 i sin siste hjemmekamp før jul mot nettopp Bodø.

I påvente av kampen mot Drammen kan du jo friske opp duellen mot Elverum rett før jul.