Et overraskende stort tap.

En mager trøst: Tap til tross vi klatret en plass på tabellen.

Nøtterøy vs Bodø 16 – 29 (9 – 9)
Når slapp vi inn 20 mål i en omgang og scorer bare 7?
Det er nesten ikke så man tror sifrene, men slik ble det. Et mål for mye til å holde Bodø bak oss hvis det blir bare vi som står på samme poengsum, og et mål kan bli avgjørende for sikker plass eller kvalikplass eller for den saks skyld sluttspillplass.

Før Haugaland spilte mot ØIF Arendal i kveld, så lå vi på 9. plass bak BSK/NIF og ØIF Arendal som begge hadde 16 poeng, som Nøtterøy og Bodø. Så sliter ØIF Arendal seg til en 19 – 17 seier og går opp til 18 poeng og vi rykker opp til 8. plass og sender BSK/NIF ned en plass på tabellen.

Ja – så jevn er årets serie at innbyrdes kan endres avhengig av hvem som ender på samme poengsum. Hadde for eksempel BSK/NIF hatt et poeng mer ville Nøtterøy inntatt 10. plassen som er kvalikplassen, mens vi nå beholder den siste sluttspill plassen.

1. omgang var som forventet.
Første omgang ble både tett og intens og at stillingen var 9-9 var ikke noen bombe. På forhånd var det forventet at det ville bli mindre mål enn i Bodø, usikkerheten var vel så mye knyttet til Petters fravær i forsvar og Johnnys skade som våre evner fremover.
Bodø var akkurat så tette som forventet og vi hold bra stand, Hreidar fikk den hjelpen han trengte og leverte flere praktredninger.
Ja vi gikk til pause med troen på at her kunne vi hente to poeng.

2. omgang var total kollaps.
10 -10 etter to minutter i andre omgang var også så normalt som det kunne bli, men når så Bodø gikk fra 10-10 til 10-14 på drøye fire minutter, ble det alt mer klart at dette ville bli en vanskelig dag på jobb.

I de neste 10 minuttene hang vi og dinglet to, tre og fire mål bak, men vi klarte aldri å bringe balanse i regnskapet. Nå hadde Bodø fått blod på tann og når de forsto at Nøtterøy kun fyrte med løskrutt og ikke ville duellere i forsvar, ja da lot ikke nordlendingene seg be to ganger. De ødela hele bursdagsfesten for Johnny og Nøtterøys drøm om å få noen dagers pusterom i forhold til kvalikplassen.

Det er synd og si, men vi fikk som fortjent. Nøtterøys vilje til å krige til siste slutt var blåst i de siste 15 minuttene av kampen – vi scorer kun to ganger i denne perioden.

Michael Jonassen ble kåret til Nøtterøys beste og toppscorer.