Mental rensing er gjennomført

Follos hjemmestatikk kan være til vår fordel.

Det største usikkerhetsmomentet er skadesituasjonen – innstillingen og lysten til å vinne mangler ikke. Bettingselskapene er ikke i tvil, Follo er klar favoritt og det kan være et godt tegn for Nøtterøy.

Årets Postenliga er full av overraskende resultater og så jevn at hvert mål teller, derfor må vi vinne med mer en to mål hvis vi scorer 20 mål eller mindre. Skulle vi klare å vinne med et mål må vi score 21 mål eller mer for å være foran på innbyrdes oppgjør.

I forrige sesong ønsket ikke  Geir favorittstempelet, han likte og slå nedenfra. Dette var utgangspunktet i år også, men med resultatene kom vi også i en situasjon at vi fikk favorittstemplet. Med favorittstemplet i panna har ting hatt en tendens til å gå på tverke, når vi er nederlagsdømt har det vist seg å være en del mer tenning.

Ser vi på bortestatistikken så bør dette kunne vippe vår vei. Ja vi har ikke glemt skadene, men vi hadde samme skadesituasjon i romjula da vi spilte mot Drammen.

Med alt dette i tanken setter jeg pengene på Nøtterøy i dagens kamp.

Se og hør Hreidars vurderinger før kampen her.