Vi tapte mot Follo

Innsatsen i dagens kamp kan vi bygge videre på.

Tap til tross – dette lover godt for de neste kampen.

I onsdagens spilte gutta med et hjerte som lå utenpå drakta, og vi må tilbake til kampen mot ØIF Arendal for å finne tilsvarende tenning.

Med både Johnny og Petter ute fra det faste oppsettet måtte Geir finne på noe annet en vårt kjente 6-o forsvar. Eric som er den siste kraftkaren som kunne spill i midtforsvaret er også ute med småskader.

Løsningen for Geir og laget ble er 3-2-1 forsvar, noe gutta løste etter alle kunstens regler. I oppgjøret mot Follo var det kamp om hver ball fra start til slutt. Tap til tross, jeg tror alle Nøtterøys supportere på linje med spillere og trener var fornøyd. Selv om vi gikk for to poeng så var alle fornøyd med at laget hadde reist seg og klart å omstille seg etter to begredelige kamper, først mot Runar også mot Bodø.

De dårlige følelsene fra disse kampene er vaskte ut av minne og den gode følelsen av at vi har klart å omstille oss er  noe laget bygger videre på i de neste skjebnekampene.

Nå får vi bare håpe på full halle i kommende onsdags kamp mot Viking, her er det kun to peng som gjelder. Med samme innstilling som i kampen mot Follo bør det være klart innen rekkevidde.

Se og hør Geir etter kampen i Follo Trykk Arena

Se og hør intervju med Michael på vår Youttube kanal her.

Se bilder og videoklipp fra kampen ved å klikke her.