Optimismen råder, og i dag får vi hjelp

I dagens kamp er det kun to poeng som gjelder.

Det er riktig som Tønsbergs blad skriver at vi kjemper en kamp for å unngå kvalikplassen, men klarer vi å følge opp kampen mot Follo bør det være gode muligheter til også å nå sluttspillet. Hvis vi klarer å sanke like mange poeng på de siste fem kampene som vi gjorde i høstens kamper vil vi ende opp på 23 poeng som bør gi sluttspillplass.

Nøtterøys resterende kamper i Postenligaen  Poeng i høst
27.02.2013 1830 Nøtterøy Håndball – Viking Håndball 2
02.03.2013 1700 Haslum HK – Nøtterøy Håndball 0
06.03.2013 1830 Nøtterøy Håndball – Drammen 1
17.03.2013 1805 Nøtterøy Håndball – BSK/NIF 2
20.03.2013 1830 Haugaland – Nøtterøy Håndball 2

Hvis Tønsbergs håndballsupportere virkelig ønsker eliteseriehåndball i Tønsberg, så kan de bidra til dette ved å møte opp i Nøtterøyhallen, og gi laget full støtte i 60 minutter.

Elevene kommer for å se og lære av forbildene.
Det vi kan være helt sikker på er at alle deltagerne på Nøtterøys Aktivitetsskole kommer sammen med foreldre, for å støtte læremestrene. For Nøtterøys gutter er det ikke bare å vinne kampen som teller, men også å vise aktivitetsskolens deltagere at de fremstår som vinnere og gode forbilder.

Viking ingen enkel nøtt å knekke.
For de som tror at dette blir plankekjøring og denne kampen vinner vi enkelt, så vil man fort kunne regne feil. For Viking er alle håp og drømmer om et fortsatt liv i Postenligaen slukket. Laget har ikke annet å spille for enn ære, og de spiller helt uten press – derfor er det flere av topplagene som har slitt frem til siste del av kampen.

Hvis vi ikke klare å skaffe oss en klar ledelse tidlig i kampen, må vi regne med å komme til å slite i store deler av kampen for å sikre en seier. Seier skal og må vi ha, derfor vil du som den 8. spilleren være en viktig forsterkning i dag.

Vel møtt i Nøtterøyhallen.

Dagens programblad

Vi i større vindu