«Håndballguden» gir seg

Det naturlige valget når Geir valgte å gi seg.

Spillerne fikk beskjeden etter treningen i går kveld, og for alle virket dette å være et naturlig og godt valg.
Det er skrevet så mange spaltemeter om Johnny at det vil være komplett umulig å ikke gjenta seg selv eller andre når valget av Johnny skal kommenteres.

«Der Handball-Gott» og jernmann er bare noen av begrepene som er knyttet til Johnny som håndballspiller.

Kontinuitet et nøkkelord i Nøtterøy.
Når avtalen med Johnny ble gjennomført så har vi også fått en trener som har vært med sammen med Geir og ledelsen til å bygge Nøtterøy opp til det det er i dag. Så kan man sikkert si at han har lite erfaring som trener på dette nivået. Ja vel, men hans totale kvalitetsbilde overskygger nok de fleste her hjemme.

Det som mange har bitt seg merke i er hans profesjonelle holdning til alt fra det å ha vinnerinstinktet uten sidestykke, gå foran med dugnader både når klubben ber om det og på eget initiativ. Hans omgang med barn knyttet til håndballskole og som supporter er bare rosende omtalt.

En spiller som mange dyrker og som aldri er  redd for å stå på sine meninger.

Uten at jeg har klart å Google alle håndballspillere fra Norge så tror jeg allikevel du skal slite med å finne noen med flere treff hos supportere og media enn Johnny Jensen og nedenfor finner du et lite knippe.

Nedenfor ser du en av de mange Youtube filmene med Johnny