4. runde i SPARserien

16-17. mars kan du se G-18 gutta i aksjon, kvelden 17. mars spilles siste hjemmekamp i Postenligaen

16 . og 17. mars avsluttes håndballsesongen i Nøtterøyhallen, med kamper i Sparserien og Postenligaen. Nøtterøys a-lag setter et punktum i Postenligaen på kvelden 17. mars mot BSK/NIF.

For G-18 laget ligger nok den vanskeligste nøtten i åpningskampen mot Follo. Gjestene er et av fire lag som står med 16 poeng og kun ett tap på de 9 første kampene. Kampen Hallvard vil nok også kunne bli er vanskelig Nøtterøy, men her bør det være håp om poeng. I Søndagens kamp blir det en duell mellom Nøtterøy og Runar for å se hvem som er best i Vestfold, et gedigent prestisje oppgjør.

SPARserien gutter 18
16.03.2013 1200 Follo – Nøtterøy Håndball
16.03.2013 1800 St.Hallvard – Nøtterøy Håndball
17.03.2013 1000 Nøtterøy Håndball – Runar
Se programbaldet i større vindu

På søndagskvelden spiller Nøtterøys herre sesongens siste hjemmekamp i Postenligaen med to poeng her må vi leve ytterligere tre dager i spenning om plasseringen i Postenligaen. Blir det 8. plass og sluttspill, 9. plass og sesongen er over etter kampen i Haugesund 20. mars eller blir det 10. plass og kvalik.
Med tap er det «game over» og blikket må rettes mot kvalik runden. Med andre ord, sesongens to viktigste kamper spilles med 17. og 20. mars, to ett måls seiere kan være skille mellom noen kamper i det gode selskap eller ta turen ned en divisjon.

Det dreier seg ikke bare om ære og prestisje, det dreier seg også like mye om økonomi, for øyeblikket ser det blant annet ut til at reisekostnadene vil bli lavere i Postenligaen en i 1. divisjon. Vi rister dette spøkelse ut av hodene og ser frem mot fire nye poeng på de gjenstående kampene.