En marerittaktig vårsesong

Et nytt tap i Postenligaens siste kamp.

Kun tre poeng på de siste ni kampene kan ikke beskrives som annet enn et langt mareritt og kampen i går skulle føye seg inn i rekken over tap som vi burde klart å unngå. Etter en håpløs førsteomgang klarte vi å komme tilbake i andre omgang og muligheten lå til rette for en kjent Nøtterøyavslutning, men det ville seg ikke i dag.

Hvorfor går det så galt mot nedrykningsklare Haugaland?
I går ble både Johnny, Hreidar og Simen spart, for at vi skal få de skadefrie til kvalikkampene. Dette svekker selvfølgelig laget, men hva med resten? Geir utalte etter kampen i går at vi spiller med skuldrene over ørene. Det store spørsmålet blir da hvorfor gjør vi det i en kamp som ikke betyr noe annet enn å vinne godfølelse.

Hvis vi leter med lys og lykter så kan vi si at vi så litt av lyset i andre omgang, og det får vi legge inn som en av byggesteinen på veien mot kvaliken. Det som nå blir viktig er å slikke sårene ut av de skadde følelsene, få alle de skadde og småskadde spillerne klare til kvaliken.

Hvem som blir kvalikmotstander avgjøres til søndag.
For øyeblikket Nar du har blitt kunde i et beste norske casinos kan det ofte dukke opp gode bonustilbud underveis i kundeforholdet ditt. ligger Halden på kvalikplassen, men deres motstander ser enklere ut enn Falk som er den andre kandidaten. Det hadde vært bra for Vestfold håndballen om både Falk og Nøtterøy hadde endt opp i Postenligaen neste sesong. Møtes disse lagene i kvalik har det vært klart at bare et av lagene kan få plass i det beste selskap, og måtte høyere makter forhindre at Falk skulle ende i Postenligaen og vi i 1. divisjon.

Ikke høyere makter, men BSK/NIF og Follo kan sikre taperen av kvaliken en plass i Postenligaen 2013/14.
Det finnes muligens en redningsbøye for laget som taper kvaliken, og den sto å lese i dittoslo.no i går.
BSK/NIF flørter med Follo HK – Håndballherrene til BSK/NIF sliter blytungt med å overleve økonomisk. Løsningen kan være å slå seg sammen med Follo HK neste sesong. Les mer i dittoslo.no
Dette er uansett ikke en fribillett som det er noe å gamble på, plassen må sikres gjennom å vinne kvaliken.
Så er det bare å ønske alle en god påske, lade batteriene og hente frem seiersviljen til kampene 13. og 17. april. (Siste kamp er hjemmekamp)