11 lag klare for Postenligaen 2013

Duellene mellom Nøtterøy og Halden må vi bare vinne.

Hvilken nedtur vil det ikke bli hvis Falk og Runar skulle bli Vestfolds representanter i Postenligaen og Nøtterøy må ta turen ned en divisjon. Måtte høyere makter forby oss å tenke tanken og gutta forhindre at det skjer.

Som om det ikke skulle være tungt nok å rykke ned vil ydmykelsen være komplett når Falk av alle lag er sikret plass i Postenligaen.

De oppslagene som ville komme i Gjengangeren og kommentarene på sosiale medier ville være nok til å utvikle akutt magesår. Nei – la oss for all del mønstre et skadefritt og topptent Nøtterøylag i de to kampene mot Halden. Vi håper alle Nøtterøysupportere setter ring rundt 13. og 17. april, for da står de slagene som avgjør Nøtterøys skjebne i sesongen 2013/14. 120 intense minutter hvor hele øya og byen må stå bak laget.

Det er ikke bare ære og prestisje som står på spill, det dreier seg også om penger. Hvis vi ser på reiser og kamper i Postenligaen kontra det potensielle utfallet 1. divisjon så er det mye penger å spare på reiser. Sponsorverdien er høyere, og publikumstilstrømningen vil være større. I tillegg vil kampen om spillerne hardne til i Vestfold og med toppklubb i både Sandefjord og Horten, så vil nok spillertilgangen kunne bli vanskeligere også hvis vi ikke berger plassen.

Så alt vi trenger å gjøre er bare å slå Halden med minst et mål mer sammenlagt på to kamper, ja da kan festen fortsette i det gode lag.

Vi gratulere Falk med opprykket og ser frem til et par forrykende dueller til neste sesong.

Postenligaen 2013/14