Ny skjebnetime for Nøtterøy

Det blir også et farvel med Geir som trener og Johnny som spiller.

Når sesongens viktigste kamp kastes i gang er det en kamp som inneholder mange andre historiske elementer i tillegg til kampen om poengene.
For Nøtterøy gjelder selvfølgelig kampen om å beholde plassen i Postenligaen og Halden kjemper for livet om å rykke opp.  Nøtterøy har en fordel, men kan ikke hvile på den. Haldens Jan Thomas Lauritzen tror på mirakel i Tønsberg og at de skal klare å lure Nøtterøy.

For Geir Erlandsen er dette hans siste kamp ved roret som Nøtterøytrener og han ønsker så absolutt ikke at det han har vært en motor i oppbygningen av skal falle i grus. Johnny, som spiller sin avskjedskamp og skal lede Nøtterøy neste sesong, vil helt klart lede et lag i Postenligaen og ikke et 1. divisjonslag. Sammen har nok denne duoen fått det helt klart for den enkelte spillere.

For Haldens Jan Thomas Lauritzen kan dette også være avskjedskampen, men han er ikke 100% sikker.

Postenligaen er en økonomisk fordel.
Når kampen spilles i dag dreier det seg også mye om økonomi. Reiseutgiftene i Postenligaen blir mindre enn i 1. divisjon kommende sesong. For sponsorene er Postenligaen viktigere enn 1. divisjon og ikke minst får vi to nabodueller i Postenligaen, Runar og Falk hvor sistnevnte lag nesten garantert vil trekke fult hus.

1.divisjon vil ha følgende flyreiser:
•    Bergen
•    Trondheim to ganger
•    Kristiansund
•    Stavanger
•    Haugaland

For Postenligaen blir det tre flyreiser.
•    Stord
•    Bergen
•    Bodø

I dag byr Nøtterøy byens håndballpublikum på en gratis festaften.
Vi håper at Nøtterøyhallen fylles til randen og derfor byr vi på gratis fest for alle Nøtterøys tilhengere, både som takk for støtten i sesongen som har gått, men også for at vi trenger nettopp din hjelp til å slå Halden i dag. På toppen av det hele kan du få med deg det som kan være avskjedskampen for to av Norges tidligere landslags kjemper, Nøtterøys egen «håndballgud» Johnny og Haldens Jan Thomas.