Jobben er gjort

Nøtterøy beviste nok engang at lagene fra Postenligaen vinner de fleste kvalikkampene.

Endelig kan vi puste ut etter en sesong som begynte så bra, men som fikk en marerittaktig avslutning. Halden ble en relativ grei nøtt, men man kunne jo aldri være sikker på forhånd. Før kampene levde jo begge lag i trua på at de kunne klare det. For Halden glapp direkte opprykk med ett mål, for oss glapp en topplassering i Postenligaen 2012/13 fra februar og ut. Ser vi nærmere på sesongen så glapp en av topplassene gjennom en serie kamper hvor marginene gikk mot oss i sluttsekundene gjennom hele sesongen.

Når det gjelder de to kvalikkampen var det aldri tvil om hvem som var det beste laget. Grunnlaget for Nøtterøy ble lagt i bortekampen. Fordi om Halden fulgte oss i første omgang så føltes det som vi hadde full kontroll og med syv måls ledelse etter 17 minutter i andre omgang var det hele avgjort. Halden hentet riktignok noe inn på slutten av kampen, men da var det hele avgjort og feiringen var i realiteten i gang inne i hodene på de fleste.

Les hva andre skrev etter kampen.

Geirs mål om å etablere klubben som en toppklubb er i ferd med å bli nådd – nå skal Johnny fullføre verket.
Gjennom det å sikre plassen for en tredje sesong i Postenligaen kan vi nå slå fast at vi er i ferd med å etablere oss som en toppklubb. Første og tredje sesong ser ut som de vanskeligste sesongene for lagene siden 07/08 sesongen. Av de lagene som rykket opp gikk syv lag ned allerede første sesong, mens tre lag gikk ned samme sesong. To lag trakk seg fra Postenligaen, et lag etter to sesonger og et lag etter en sesong. De to siste lagene som har forsvunnet var etablerte lag som Stord som nå kommer tilbake og Kragerø.

Takk til Geir som tok tak og løftet klubben både sportslig og holdningsmessig. Så får vi ønske Johnny lykke til som skipper på skuta. Johnny har for øvrig vært Geirs sterkeste støttespiller på de sportslige plan de siste sesongene og må også tildeles en del av æren for de sportslige fremgangene.

En stor takk til Nøtterøys supportere som har stilt opp gjennom hele sesongen og støttet laget i tykt og tynt og ikke minst på denne siste skjebnetimen.