Nøtterøy som medarrangør av Torvlekene –

På nytte ble Torvlekene en suksess for arrangørene og deltagerne.

Litt kjølig og utrygt vær til tross, gatene ble fylt opp med barn som ville teste sine ferdigheter. På fortauet stor foreldre og besteforeldre i skjønn forening og applauderte for sine håpefulle. Hovedarrangører er Tønsbergs Blad, Tønsberg Sentrum og Tønsberg Messen som har med seg lokale foreninger inkludert Nøtterøy Håndball Elite til å gjennomføre lekene.

Allerede på post nr. 2 fikk deltakerne et møte med håndballen og gutta fra Nøtterøy. Et mål var brakt inn til Storgata og her skulle den enkelt prøve å få ballen forbi Nøtterøys målvakter som for dagen var Khaled Chentout og Tarjei Hamborg.

Når alle øvelsene var utført ventet medalje og diplom etter målpassering som ble delt ut av Nøtterøys egen «Håndball gud» og nye trener Johnny Jensen.