Gjenbruks suksess for Nøtterøy

Mer en 110 000 kilo tekstiler er tatt imot på 14 måneder.

Nøtterøy inngikk i mars i fjor en avtale med Renotec om utplassering av containere for innsamling av klær, sko og tekstiler. Så langt kan vi trygt si at dette har vært en suksess, 110 tonn tekstiler på 14 måneder er 7,85 tonn i måneden.

På karte nedenfor kan du se hvor våre bokser er utplassert, men vi jakter på ytterligere gode plasseringer for nye containere. For uten at dette er et flott miljøtiltak, passer det også godt inn i Nøtterøys profil for samfunnsengasjement. Det skal heller ikke legges skjul på at det gir gode penger i klubbkassa.

Lørdag 15. juni gjør vi en ekstra innsatts, hvor gutta vil stille på tre av mottaksstasjonene. Denne dagen kan du også slå av en håndballprat når du levere de klærne du vil bli kvitt.

Les også:

Her finner du Nøtterøys Containere:

Vis Idrettsinnsamlingen. Klær-Sko-Tekstiler i et større kart