Nøtterøy Håndball etterlyser

For å kunne nå vår visjon om å bli den mest attraktive klubben i Vestfold på herresiden, er det viktig at vi evner å utvikle og profesjonalisere oss videre. Det blir hele tiden tatt små steg i denne retningen, men vi ser at det vil gå enda fortere med flere som kan hjelpe oss.

Vi har mange gode støttespillere allerede, som for eksempel på våre hjemmekamper med riggegjeng, billettselgere, kioskressurser etc eller alle de som bidrar ift Skjærgårdslekene. Men det er fortsatt mange oppgaver vi kan gyve løs på, ideer som bør realiseres eller gode innspill som enda ikke er vurdert slik at vi kan bygge Nøtterøy Håndball videre som klubb. Og dermed også legge grunnlaget for enda bedre sportslige prestasjoner.

Etter at Skjærgårdslekene er overstått, vil vi derfor samle en gruppe med nye eller nygamle støttespillere for å iverksette tiltak rundt en del oppgaver og ideer som allerede er klare samt tenke ut nye ting vi kan gjøre for å styrke Nøtterøy Håndball. Følgende oppgaver og ideer har styret et ønske om at det jobbes videre med:

  • Draktsponsorer til G16/18 (en sponsor er allerede klar)
  • Dugnadsjobber til klubben
  • Loddsalg (sesong, høytider etc)
  • Olabilløp, uutnyttet potensial?
  • Renotec, kan vi få ut flere klescontainere?
  • Hjemmekamper, hvordan kan vi tjene mer penger på disse?
  • Grasrotandel, uutnyttet potensial?
  • Sosialt klubbarrangement

Har du lyst til å hjelpe oss med noen av disse oppgavene eller har du andre gode innspill til klubben? Kunne du tenke deg å bidra litt, enten i en ”engangsjobb” eller en litt mindre jobb på fast basis eller i tillegg til en oppgave du allerede gjør for klubben i dag?  Da ønsker vi deg velkommen som støttespiller for Nøtterøy Håndball.

Vi har allerede fått med to ressurser (Stig Antonsen og Ann Kristin Bergh M’Bow) fra vårt nye G16-lag, og Pia Jonassen har seg seg villig til å bidra enda litt mer for klubben. Og vi skulle gjerne hatt med enda flere, så enten du er spiller, forelder, supporter eller håndballvenn og kunne tenke deg å hjelpe oss litt, ta kontakt med Henning Østrem (tlf 91776263) eller legg igjen en melding på vår Facebookside.