Johnny og Nøtterøy

Knuste Falk i fredagens kamp.

La oss med en gang minne oss om at Skjærgårdslekene er en oppkjøringsturnering frem mot cup og seriestart, så hvor de forskjellige lagene befinner seg i oppkjøringen vil kunne bli veldig utslagsgivende på resultatene. Når alt dette er sagt så kan vi også slå fast at Nøtterøy har kun tre håndballøkter sammen før turneringen og er stinne av tung trening og bør derfor ha betraktelig mer å gå på.

I første omgang fulgte lagene hverandre, men i andre omgang viste vi våre argeste rivaler fra nordfylket hvor skapet skal stå. En bunnsolid seier, men enda er det flere ting som kan  rettes på og lover det beste for fortsettelsen.

Hvor mye man skal legge i resultatet er vanskelig å si, for noen var det kanskje den viktigste kampen i årets turnering og på den måten få jekket ned nykommeren fra Horten.

I dagens kamp mot Drammen vil vi nok få en bedre indikasjon på hvor vi står i formkurven. Drammen vant med to mål over Elverum i et tett oppgjør i går.

NB: Drammen – Nøtterøy – Kampstart 13:40 i Nøtterøyhallen  
Resultater.