Ny sterk Nøtterøy seier

I kampen mot DHK fikk gutta vist vilje til å vinne når det butter imot.

Drammen – Nøtterøy 22-23
Nøtterøy leverte tidvis bunnsolid spill, men viste også at det ennå er noe rusk i maskineriet. Seieren mot Drammen var solid tross at den var på bare et mål. I begrepet solid ligger det at til tross for en fem måls ledelse gradvis ble kappet ned not slutten av kampen oppsto det ingen panikk og desperate handlinger. Viljen til å fighte for seieren levede hele kampen ut.
På nytt fremsto ny signeringen Kennie Boysen som solid, Simen Holm viste frem skuddstyrke som på slutten av sesongen da han forlot Nøtterøy. Andre Fevangs comeback ser også ut til å bli en suksess. Med de tre nevnte spillerne ser det ut som at det fryktede savnet etter Johnny kommer til å utebli.

Johnnys erfaring og vinner innstilling ser ut til å fungere like godt fra trenerbenken som når han var på banene.

Kommentarer i hallen kom fra mange hold og gjennomgangs melodien var at årets mannskap ser sterkere og mer temporaske ut, til tross for at Nøtterøys styrke tidligere ble sett på som bunnsolid og kontringssterke.

Nå er jo det å huske fra kamp til kamp og sesong til sesong ikke alltid det enkleste, men det virker som vi gjør mindre tekniske feil enn på sammen tid og på slutten av forrige sesong.
Resultatene skaper også forventningspress.

Det Nøtterøys supportere har sett så lang i gjennom treningskamper og nå i Skjærgårdslekene vil selvfølgelig føre til et økt forventningspress, så selv om Johnny og gutta ikke har satt målsetningen for sesongen som begynner nok supporterne og skru opp forventingene.

I dag søndag kl. 09.35 møter Nøtterøy – Elverum og med uavgjort her er vi i finalen og uansett utfall av kampen Drammen vs Falk.