Skuffende finale

Det startet bra men holdt ikke inn.

Nøtterøy – Haslum 17-25
I tjue minutter holdt vi følge med Haslum og kunne utfordre dem, men så var det slutt. Hva som skjer er ikke godt å svare på men viljen og ferdighetene tar slutt. Det nytter ikke å skylde på at Johnny ruller på laget og lar spillere får prøve seg for det samme gjør Haslum. Det nytter ikke å skylde på at vi er slitene for det var Haslum også, selv med Mamelund ble vi et lett bytte.

Det sviktet spesielt fremover, men vi så også en del glipper i forsvar. Vi var enkelt og greit sjanseløse mot et Haslum lag hvor mesteparten av spillerne var 93, 94 og 95 årgang.

Erlend Mamelund uttalte etter kampen at han var overrasket hvor lette det hadde gått for Haslum, til tross for at de var stinne av trening etter 14 knallharde dager med trening sammen.

Etter kampen var selvfølgelig Johnny klar på det at de som ar planer om mye spilletid i Postenligaen må vise seg frem både på trening og i kamp, det nytter ikke å lure unna på trening for så å tro at man skal lykkes i kamp. «Jeg Det er ingen overraskelse da at online blackjack ogsa har blitt en tilbudsfavoritt hos de store online kasinoene. fikk mange svar i løpet av disse fire dagene både i positiv og negativ retning for enkelt spillere».

Det Johnny kan garantere nå er at det blir en beinhard treningsperiode ut denne måneden, og du skal ikke sove mange minutter hverken i kamper eller på trening. Hvert skudd, hver pasning, hver bevegelse på banen vil bli fulgt med argusøyne. Skal drømmen om mye spilletid leve må det vises i innsats på treningen.

Tap og skuffelser til tross, vi har en bredere og bedre stall i år. Vi har spillere med stort potensiale så må tørre å ta det ut i kamp. Det er kun gjennom fokusert trening vi kan lære gode og sikre pasninger, presise og knallharde skudd som går inn. Som Johnny sier vi spiller for å stenge måle i vår ende og score i den andre, showe for publikum kan vi gjøre når vi leder solid.

Se Johnny oppsummerer Skjærgårdslekene:

Lørdag 17. august blir det en nye mulighet for å se hva som bor i den enkelte, da står  Triatlon i Tønsberg på tapeten.

Nederlag til tross, forventingen i årets lag er høyt blant supporterne.