«King» Kennie – beste nøtterøygutt

Dette var en utholdenhets prøve som gikk langt utover det gutta hadde drømt om.

Sykkelløpet Paris-Roubaix har fått tilnavnet «Helvete i nord»
For Nøtterøys spillere kan vi bytter ut «nord» med Tønsberg for det ble en ekstremt slitsom opplevelse for gutta eller som flere av gutta sa «Det var et helvete».

Øvelsen var 750 svømming, 20 km sykling og 5 km løp i Tønsbergs gater.

Duoen Kahled og Kennie et av få tall deltagere som hadde valgt å stille uten våtdrakt og bare det i seg selv var et minus i forhold til de andre i svømmeøvelsen. (Red.anm. Det er klart lettere og svømme med våtdrakt.)
Svømmebanen som gikk langs brygga i Tønsberg startet med 300 meter medstrøms /-vind, så 50 meter med strøm og vind fra siden og så ble det alt imot. Først Nøtterøygutt opp av vannet og på sykkelen var Simen H. foran Kennie og Jacob.

Rekkefølgen hold seg også gjennom syklingen. Kennie syklet på en av de utlånte hybrid syklene fra Tønsberg Kommune noe som setter prestasjonen i et enda bedre lys. Viktor og Khaled fikk tekniske problemer med de kommunale syklene og måtte stå av under syklingen.

Ved overgang fra sykkel til løp klarte Simen å dra på seg krampe i begge leggene under skifte til løpesko, noe han skulle få slite med i de neste fem kilometerne. Men det var flere som hadde krampe, blant annet Petter følte at krampa satt i hele koppen. Det var ikke løpt langt før Kennie hadde tatt igjen Simen og kunne løpe i mål som beste Nøtterøygutt med klar margin.

Alle gutta ga uttrykk for at var gøy men ekstremt kraftkrevende. For ordenskyld kan vi nevne at laget hadde en ekstrem styrkeøkt kvelden før.

Johnny som sto og overvåket det hele fra terrassen på Tønsbergs Blad var godt fornøyd med de gutta som deltok, så får vi se om ikke dette blir en del av treningsopplegget fremover med flere av gutta med. De som hadde forfall gikk inn i støtteapparat og vakthold.

Johnny hadde god oversikt over status i start og målområdet. Markedssjef Astrid-Marie ser etter muligheter for å øke lagets markedsverdi og mulige nye sponsorer.

NB! På grunn av plassmangel på serveren er bilden av våre gutter lagt inn i Youtube, nedenfor.

Se også bilder fra svømmetreing på onsdag

Nøtterøys topp tre:

  1. Kennie Boysen
  2. Simen Holm
  3. Jacob Gjøen

NB! Resultatlista som ligger ute er feil, hverken Johnny, Kristian eller Trygve deltok. Plassene ble nok overtatt av andre fra Nøtterøy.