Johnny J. comeback

Enkelt videre i Skien med halve laget på skadestua.

Herkules – Nøtterøy 30-42
Det ble som forventet et enkelt avansement i cupen for Nøtterøy, tiltros for at halve laget befinner seg på listen over skadde. Nå hadde vel et par spillere kunnet steppet inn hvis det hadde blitt krise og seieren hadde vært truet.

Johnny comebacke.
I stedet for å slite mer på skadde spillere enn nødvending valgte Johnny selv å gjøre et aldri så lite comeback i Nøtterøydrakta. Taklingene var snillere enn i vårsesongen, Innspill i kjent Johnny stil og backhand skudd var på plass. Johnny fikk også avslutte kampen med et straffemål. Alt dette til tross Johnny blir nok neppe å se mye på parketten denne sesongen. «Det går på dette nivået, men ikke i Postenligaen» sa Johnny etter kampen.

Hva så med resten kampen?
Nøtterøy trengte ikke å ta spesielt mye i for å slå 2. divisjonslaget fra Skien til det var kontrollen over kampen sikret for fort. Når det er sagt så kan man forvente at spillere som kjemper om en plass i kampoppsettet når serie og cup kamper ruller videre prøver å holde fokuset oppe gjennom hele kampen. Slike kamper får man se på som en trening og man blir ikke bedre enn det man trener på å være, derfor kunne man forvente mer skjerping av flere av spillerne. Jeg tror det var Patrick Sjøberg som engang i tiden uttalte at skal du hoppe over 2,40 m så må du trene på det, du trener ikke på 2 m eller 2,20 m. Dette er viktig å huske på for håndballspillere også, du blir ikke bedre enn det du trener på bli. Med bakgrunn i dette var konsentrasjonen noe av det Johnny hadde å sette fingeren på. Vi skyter for dårlig og gjør en del unødvendig feil som vi burde være for gode til å gjøre.

Vi gikk videre og det var derfor vi kom til Skien, ingen spør om det var til tjue i stil.

Nøtterøy stilte følgende lag:

Tarjei Hamborg målvakt
Michael Johnassen 11
Kristian Werner Nordby 10
Kim Tarjet Skaug 8
Jesper Simonsen 3
Andre Fevang 3
Jacob Gjøen 3
Viktor Olofsson 3
Johnny Jensen 1
Michael Johnassen ble Nøtterøys toppscorer med 11 mål.

 

Hvem vi møter i tredje runde får vi svaret på til torsdag kveld, men det vi vet er at det blir en tur til Oslo.