Håndballskole i høstferien

Nøtterøy Håndball kan også i år ønske velkommen til Håndballskole i høstferien.

Håndballskolen arrangeres i Nøtterøyhallen i perioden mandag 30. september til onsdag 2. oktober. Her blir det liv og røre for unger i aldersgruppen 6 – 13 år. Det arrangeres både en ren håndballskole og en idrettsskole med allsidig aktivitet.

Prisen for 3 dager med masse aktivitet, moro og nye venner er kr. 850,- (For søsken betales kr. 500,- pr. person). For dette får du – i tillegg til aktiviteten – 2 måltider om dagen (frokost og varmrett).

Se mer informasjon i «plakaten» nederst på denne siden.

For å melde på til denne aktiviteten går du inn i Butikken (trykk linken) vår.  Der finner du påmeldingsskjema og betalingsløsning med kredittkort.

Dersom du har ytterligere spørsmål, så kan du sende en melding til Astrid-Marie på e-post marked@nifhandball.no