Nøtterøy slet seg videre

Njård ble en mer plagsom nøtt å knekke en ønsket.

Denne kampen ble et godt eksempel på at tilstedeværelse fra første sekund i håndball er viktig selv mot antatt svakere lag. Vi var tidvis såpass fraværende at det fort kunne resultert i en CUPBOMBE og vi hadde fulgt vår nabo Falk ut av cupen.  Det å gi et lag som Njård muligheten til å følge oss utover i kampen, ja til og med føre den, er en mental dop for vertene som fort kunne gitt oss en på tygga.

Nå ble resultatet som forventet, men i en forventet seier ligger kanskje noe av mangelen på tilstedeværelse begravd. Kennie får godkjent i første omgang men faller ned i andre omgang. Kim spiller en omgang med fire mål og ingen feil. Feilfritt lever også Kristian.

Det som spesielt svikter i denne kampen er forsvaret, vi slipper inn for mange mål som følge av dette. Forsvarssvikten resulterer også i fravær av kontringer.  Når det er skrevet er det viktigste at vi gikk videre og så får vi håpe på en heldig trekning.

Kun Falk av Postenligalagene er ute av cupen.
Det var ikke bare Nøtterøy som var i trøbbel av lagene i Postenligaen.  Bodø måtte virkelig slite for å slå Lillestrøm, mens Falk gikk på en smell mot Sandefjord.

I morgen onsdag kl. 12.00 trekkes fjerde runde og følgende lag er klare for trekningen:
–    Haslum HK
–    Bækkelaget Elite
–    Follo HK
–    Sandnes
–    Runar Sandefjord
–    Elverum
–    FyllingenBergen
–    Bodø HK
–    Sandefjord Håndbal
–    ØIF Arendal
–    Halden Topphåndbal
–    Nøtterøy Håndball
–    Stord Elite
–    Vinneren St.Hallvard / Drammen
–    Vinneren Oslo-Studentene / HK Herulf Moss
–    Vinneren Kolstad / Kristiansund