TEAMBUILDING! – En uke for

To kan mer enn én, lyder et svensk ordtak!

Teambuilding handler om så mangt, det å investere i arbeidsmiljø, skape motivasjon og trivsel, men også skape utfordringer og uhøytidelige konkurranser!

Vi trener formasjoner, teknikk, pasninger og kontringer! Vi løper, hopper, løfter og kaster. Men det må også være tid og rom for andre aktiviteter!

Vi er så heldige at vi har mange samarbeidspartnere som vil oss vel. Sist onsdag tok vi turen til EDH for skikkelig gutteleking! Gravemaskiner var artig å kjøre, liften gikk høyt opp, legg til et aldri så lite snev av konkurranse her, så har du en sikker høydare av en kveld.

I helgen gikk turen til Havna Spa, spinning og bading sto på programmet for slitne guttekropper, med Johnny som instruktør på sykkelen, sto gutta for regien i bassenget. Dette fungerte som god oppvarming for Nøtterøyguttas uoffisielle frisbeegolf-turnering på søndag. En liten fugl hvisket meg i øret at team-linja som besto av Michael og André,stakk av med hederen og æren.

Ny Cup-kamp venter onsdag uka, og snart skal vi se om årets oppvarming gir resultater, men i mens bygger vi relasjoner, muskler, verdier, smil og samarbeid; for to kan mer enn én, ikke sant? Klikk på bilden og se de i stort format.