Fra KickOff på Eidene

I dag skal uttellingen komme i for av poeng i Bodø

De siste 14 dagene har fokuset blitt rettet mot seriestart. Den tunge treninga er gradvis tynnet ut og aktiviteter som bygger kameratskapet og lagfølelsen er lagt inn. Det hele startet hos EDH med tyngre maskinhåndtering og løft til nye høyder. Det fortsatte med grillfest for og med brukerne av Kirkens Bymisjon og ble avsluttet på Eidene på Tjøme sist onsdag. Eidene er et ferie, kurs- og avlastningssenter som eies av Røde Kors Sentrene AS og er nå Nøtterøys siste tilskudd på sponsorsiden.

På Eidene ble vi tatt imot av en gjeng smilende mennesker som har som et mål i livet, nemlig å glede medmennesker og løfte dem fra det dypeste mørke til nye høyder i livet. Turen og kvelden ble uforglemmelig.
Her måtte både sponsorer, ledere og spillere gjennom øvelser som Heksespranget, Bueskyting, Matruska, Kjempelabyrint.
Det ble delt ut poeng i alle øvelser og til slutt stakk teamet til Johnny av med seieren.

Når alle konkurransene var avsluttet, gikk turen via Vikingstua hvor det ble servert noe å drikke mens vi fikk en begrunnelse av ved senterleder Elisabeth Vestgård hvorfor Eidene hadde valgt å støtte Nøtterøy Håndball, samt krydret med historien om Eidene.
Fra Vikingstua gikk turen ned til sjøen og uteområde ved Sjøstua. Her fikk vi først en kanostafett mellom Nøtterøys spillere, dette ble kveldens store underholdningsinnslag. Kvelden ble avsluttet med et pyntet og meget smakfullt Tapas bord. Som kronen på verket sto Simen H, Kristian og Viktor for en underholdene spillerpresentasjon. Se video nedenfor.

Stor takk til Eidene for at dere er blitt en del av Team Nøtterøys sponsorgruppe og en stor takk for opplegget.

Når dette legges ut er gutta på vei til Bodø.
Kveldens serieåpning blir i en heksegryte som kun Hreidar, Johnny, muligens Khaled og Kennie har opplevd maken til. Med over 2000 entusiastiske Bodø Supportere er hjemmelaget storfavoritt hos bettingselskapene. Som Johnny uttrykte det på Eidene, det er greit å få unnagjort det som sannsynligvis er sesongens tøffeste bortekamp.

Å drømme om noen reprise fra forrige sesongs møte i Bodø kan vi bare glemme, men vi ønsker heller ikke noen reprise av forrige sesongs hjemmekamp.
Vi reiser selvfølgelig til Bodø med det for øye å ta poeng, men ingen kommer til å legge seg ned å gråte om vi taper hvis alle har gjort sitt beste. Ett eller to poeng i denne kampen får betraktes som bonus. Vi kan garantere at Bodø skal få slite for å sikre seg begge poengene uansett hvor store favoritter de er hos bettingselskapene, jeg velger å sette pengene på minst ett poeng til Nøtterøy i dag.

Video fra Heksespranget og bueskyting.

Video fra Simen H., Kristan W.N. og Viktor O’s presntasjon av spillerne i Team Nøtterøy.

Noen bilder fra KickOff 2013 (Blere bilder og video snutter kommer)