Tapte i Bodø –

Nå bygger vi videre på det som var positivt.

Bodø – Nøtterøy 23 – 10 (16-12) (resultat ifølge tabell, 24-20 ifølge plott fra kampen).

Kampen i Bodø ble akkurat så utfordrende som vi kunne forvente. Med 2400 entusiastiske Bodøværinger ble det et trøkk som våre gutter ikke tidligere har opplevd, men om det var dette som gjorde at de fleste gutta falt ut av kampen i en periode på 15 – 20 minutter er usikkert. Det var kun Khaled og Michael av spillerne som får godkjent i første omgang og dermed hele kampen sett under ett.

Det startet greit de første minuttene, men etter 03:56 var det siste gang vi var ajour på 3-3. Vi hang for så vidt med til 09:15 og stillingen 6-5, men så gikk lyset for Nøtterøys spillere. Vi var fullstendig fraværende på parketten og Bodø kunne gå opp til 16 – 8. Hva årsaken til dette var tar det nok noe tid å finne ut av, men foruten Khaled og Michael kunne du lure på hva de andre gjorde i Bodø. Utviklingen i denne periodene satte selvfølgelig enda mer fyr på hjemmesupporterne og alle forventet at Nøtterøy skulle bli sendt hjem som slakt.

Vi reiser oss og det skal vi ta med hjem.
De siste snaue 9 minuttene av første omgang går Bodø inn i fullstendig måltørke og vi reduserer til 16 – 12 før pause – håpet bygger seg opp hos Nøtterøys supportere som fulgte kampen via TV2 Sumo og de som var i Bodøhallen.

Når vi kommer tilbake på banen, fortsetter vi der vi slapp før pause. Vi reduserer to ganger og holder fremdeles nullen, men så gjør vi en del feil når vi skal komme ajour og vips er Bodø fem mål foran igjen i løpet av tre minutter.

På nytt klarer vi å jobbe oss nærmere og nærmere Bodø og på nytt tror vi det kan være mulig å vinne, men så gjør vi de samme dumme feilene som i begynnelsen av andre omgang og Bodø kan dra i land seieren.