Nøtterøy knepen favoritt i dagens

19 av 26 bettingselskaper har tro på Nøtterøy, mens 7 holder lagene likt.

Skal vi leve opp til forventingen krever det 100% fokus i 60 minutter, det krever også 100% støtte fra våre supportere i gjennom hele kampen.
Stord tapte riktignok hjemme i åpningskampen mot ØIF Arendal, men de førte kampen i 45 minutter. Først når ØIF Arendal fikk kontroll på Stords toppscorer Henrik Knudsen (9 mål det samme som Nøtterøys Khaled mot Bodø) lykkes det ØIF Arendal å komme foran. Så de som tror dette blir en enkel kamp, vil nok kunne få mer spenning og dramatikk i Nøtterøyhallen i dag enn de har drømt om.

Når vi ser tilbake på Nøtterøys tap mot Bodø og setter det opp mot onsdagens kamp Bodø – Elverum som endte 31 – 27 til hjemmelaget, ja så kom vi ikke så dårlig ut av det. Det som er ergerlig er at med 100 % fokus så hadde vi vunnet den kampen. Det gjelder det samme i denne kampen, 5 minutter uten fokus kan gi et ikke ønsket resultat, og det noe du kan trygg på så er det at Johnny minner spillerne på at eneste vei til seier er 100% tilstedværelse.

Når det gjelder dagens kamp så har nok Stord en plan på å stoppe Khaled på samme måte som Johnny sikkert har en plan for å stoppe Stords Henrik Knudsen, og derfor blir det viktig at alle andre også tar ansvar og er 100% tilstede fra start. Jeg tror det laget som dra seieren i land er det laget som har best kontroll på hode og ballen, for denne sesongens Postenliga er spådd til tidenes jevneste. En sesong hvor man tror at alle kan være kapable til å slå alle.

Sluttspillet som mål.
Med sluttspillet som målsetning betyr det at vi må være topp åtte og akkurat den plassen dreier det seg om å forsvare eller forbedre i hele sesongen. Med det i bakhode er poeng i dagens kamp avgjørende for ikke å falle under den streken fra starten av årets sesong.

Hvis du ikke kan ta turen til Nøtterøy hallen kan du følge kampen på TV2 Sumo, klikk på logoen for å skaffe deg tilgang til TV2 Sumo.