Årets oppgjør

Gjør dere klare. Nå skjer det. Rivalen fra nordfylket kommer for å gjøre opp om historiens første oppgjør i den øverste divisjonen.

Dette er – som dere sikkert allerede har fått med dere – avslutningen på Håndballuka i Tønsbergområdet.  Se info om Åpen Trening og Næringslivsseminar i egne saker.

Det arrangeres 2 kamper i Postenligaen denne lørdagen og dette – sammen med avviklingen av Håndballuka – gjør at det blir helt spesielle regler og rutiner ved billettsalg til disse kampene. Billettprisene for begge kampene er kr. 150,- for voksne og kr. 50,- for barn/honnør.

Forhåndssalg
I forbindelse med skoleturnering og åpen trening deles det ut mange fribilletter til regionens barn og ungdom. I tillegg til dette har både Flint og Nøtterøy mange samarbeidspartnere og sesongkortinnehavere. Med en total kapasitet i Nøtterøyhallen på 1 700 tilskuere blir det bare 270 billetter som kan forhåndsbestilles. Dette er billetter som er reservert for Nøtterøys flotte supportere, og for å sikre dere plass til denne historiske kampen, må du ta kontakt med Viktor på e-post. Det er ikke mulig å forhåndsbestille mer enn 5 billetter. NB! Forhåndsbestilte billetter må hentes ut på kampdag mellom kl. 13.00 og 15.15. Uavhentede billetter blir solgt.

Ordinært salg
Det ordinære billettsalget starter i Nøtterøyhallen på kampdag kl. 13:00. Det er ikke mulig å kjøpe mer enn 5 billetter pr. person. Dersom det er uavhentede billetter, vil disse bli lagt ut for ordinært salg fra kl. 15:15.

Sesongkort
Alle sesongkort må innløses til ordinær billett i Nøtterøyhallen på kampdag mellom kl. 13:00 og 15:15. Det vil ikke være mulig å komme inn på kamp dersom sesongkortene ikke er løst inn i denne perioden.

Samarbeidspartnere
For å få full oversikt over det totale antall tilgjengelige billetter for salg, må vi be om at alle samarbeidspartnere melder til Astrid-Marie på e-post hvor mange som kommer i fra din bedrift iht avtale. Dette må gjøres innen torsdag kl. 16:00. Se forøvrig egen e-post som sendes ut til alle samarbeidspartnere.

Velkommen – vi satser på fullt hus og stormende jubel. Vi er sikre på at dere får en begeistrende opplevelse  😆