Klart for tidenes håndballfest

Nøtterøy er favoritt hos bettingselskapene i kampen mot Falk.

Lørdag er det duket for det som kan regnes for tidenes håndballfest i Tønsberg. Først ut er Flint vs Oppsal, og her er gjestene storfavoritt til tross for Flints solide seier i cupen. Oppsal har kun tatt et poeng mer enn Flint i serien, så dette er vel en kamp Tønsbergjentene har plottet inn som en «må vinne kamp» for å begynne og bevege seg opp fra bunnplassen på tabellen.
17 bettingselskaper har en snittodds på kampen:

Kamp H U B
Flint Tønsberg – Oppsal 6.1 12.81 1.17

Kampstart kl. 16:00
Jeg velger å sette pengene på Flint i denne kampen.

Bettingselskapene tror på Nøtterøy.
I dagens hovedkamp fra Nøtterøysupporternes ståsted får vi besøk av naboen fra nord – i det som allerede må betraktes som en firepoengskamp. Falk leverte en sterk hjemmekamp mot Bodø og overrasket alle med å ta ett poeng, etter to solide tap i åpningen.

Nøtterøy på sin side startet med tap mot både Bodø og Stord i de to første kampen, men som alle kjenner til var skade og helsesituasjonen i laget langt under det troppen kunne tåle. Etter et stygt tap mot Runar i cupen reiste vi til Elverum for å sikre oss et bonuspoeng. Her begynte det hele lovende, men etter et tidlig rødt kort til Simen H. og en fingerskade på Kennie buttet det imot. Bonuspoeng fikk være bonuspoeng mot Elverum.

Lørdagens kamp mot Falk er en firepoengskamp som bør være vendepunktet for poengsankingen.

Nå satser vi på at bettingselskapenes tro på Nøtterøy holder helt inn.

Kamp H U B
Nøtterøy – Falk 1.48 9.88 3.05
Kampstart kl. 18:00Her satser jeg alt på Nøtterøy. 
Øvrige kamper i Postenligaen i dag
Elverum – Stord 1.25 11.84 4.61
Runar – Drammen 1.28 11.84 4.24