«Hæææærlig», en seier

Johnny lovet krig fra start til slutt og det fikk vi.

Nøtterøy – Falk 23–19 (9-7)
For Nøtterøys spiller, ledere og supportere var dette kampen over alle kamper som måtte vinnes, og sier fikk vi. Med tap her ville det begynt å se stygt ut, plutselig hadde vi endt i nedrykningssumpa 3 poeng bak sikker plass. Det er klart det ville blitt tyngre både å gå på kamp og ikke minst spille kamp.

Går dagens kamp kan forhåpentligvis sees på som et vendepunkt. For de som tror at Falk er lett match må tro om igjen, de er definitivt ikke noen enkel motstander noe Bodø fikk erfare sist helg.

Ny publikumsrekord ble det også med 985 tilskuere, den gamle var fra kampen mot Sandefjord i 9. oktober 2011 med 958 tilskuere.

Johnny lovet krig fra start til mål og det fikk vi.
På et møte med VIPene føre kampstart gledet Johnny seg til å vise frem det han trodde kunne være det nye Nøtterøy. Han kunne også avsløre at Trollmannen Tom Nordlie hadde tatt en tur innom Nøtterøys garderobe og trykket på det han trodde var de riktige punktene.

«Jeg håper og tror det blir krig om hver ball, i hvert forsvart og angrep. Hvis ikke gutta er tente nå kommer de aldri til å bli det»
«Gudfaren» hadde ingen ting å frykte, for sjeldent har vi sett et mer motivert Nøtterøylag. Trua på seier lyste i øya på alle gutta.

Simen Holm kan stå som et eksempel på guttas sterke tru og vilje til å reise kjæringa og vinne kampen.
Simen hadde pådratt seg en skade sist uke, en skade som alle viste at han ikke kunne gjennomføre kampen med. Tiltros for smerte varmet han opp og startet kampen for at ikke Falk skulle få tid til å fjerne han fra Nøtterøys trusselbilde før kampen var i gang.

Se og hør Johnnys tanker før kampen.

Vanskelig å plukke ut Nøtterøys beste.
Dette var en lagseier, men allikevel måtte juryen plukke ut en spiller og valget falt på Petter Øverby. Ved siden av Petter var det ingen som hadde en dårlig dag.
Nå er det selvfølgelig enkelte spillere det knyttes store forventinger til, som eksempel Hreidar som levert spill av gammel klasse i går. Khaled som har slitt siden Bodø kampen var tilbake som lagets toppscorer og har begynt jakten på tittelen som Postenligaens toppscorer. (Ble nr. 3 i forrige sesong)

Ny firepoengs kamp i vente.
På forhånd var kampen mot Falk å betraktes som en firepoengskamp og i samme kategori kan vi putte kampen mot Follo også. For å komme til sluttspillet er det viktig at vi til enhver tid slår de lagene vi har bak oss og tar poeng fra de lagene som ligger på de på plassene fra 8 – 5 på tabellen, toppfirelagene får vi se på som bonus.

Skal vi derimot kjempe om medaljeplass finnes ingen bonuskamper da er det kun seier som jaktes i hver kamp og med tru på seier mot de største favorittene også.

Vi gratulere med seieren mot Falk og gleder oss allerede til kampen mot Follo neste søndag.