Spillerutvikling i guttesamarbeidet

Lørdag formiddag gjennomførte Morten Hobæk den første av åtte spillerutviklingsøkter for 14-åringene i Guttesamarbeidet. Flint/Nøtterøy og Teie er representert i denne gruppen hvor det skal være med totalt 15 treningsivrige håndballtalenter.

Det ble i forrige sesong gjennomført et prøveprosjekt i regi av Johnny, og denne sesongen er det Morten som har tatt over. I tillegg til å være assistenttrener i Nøtterøy Håndball, er Morten også utviklingstrener for 14-åringene i Vestfold.
Guttesamarbeidet og Nøtterøy Håndball er veldig fornøyd med at Morten også kunne påta seg denne oppgaven. Og det virket som om også guttene likte seg på lørdagens treningsøkt.

Hovedfokuset i spillerutviklingen er teknisk trening og gode muligheter for individuell veiledning. Alle spillerposisjoner er representert, bl.a. var det 3 målvakter på lørdagens trening, og kanskje en overvekt av kantspillere. Men under opprop/presentasjon var det også flere spillere som kunne inneha forskjellige posisjoner. 
At disse guttene er mer enn gjennomsnittlig håndballinteressert er det ingen tvil om, da de fleste av guttene skulle spille seriekamper senere samme dag.

For håndball kan man vel ikke få nok av?