Abonnementsordning – toalettpapir og tørkeruller

Kjøp toalett- og tørkepapir

Junioravdelingen vår arrangerer dugnad for klubben med salg av abonnement på toalettpapir og tørkeruller.

Det er 3 varetyper som inngår i abonnementet, og man kan velge abonnement med en eller flere varer; Toalettpapir (Tork Premieum), Tørkeruller (Plus Tork) og  Senterruller (Senter Classic). Det er meget god kvalitet på alle varene.

Det legges opp til kvartalsvis levering, første gang ca 1. desember 2013. Abonnentene blir kontaktet pr mail/e-post i forkant av hver leveranse slik at man kan justere leveringen iht eget behov, evt stå over en leveranse om man ønsker det.

Juniorgruppa  leverer  varene ”på døra”  (Nøtterøy og Tønsberg) til  avtalt tid og sted. Faktura følger leveransen.

Tegn abonnement og støtt Nøtterøy Håndball.

Kontaktperson; Stig Antonsen, e-post; stig@hfif.no