Ny firepoengskamp

Så er det endelig duket for en ny håndball thriller for Nøtterøy etter tre ukers pause.

Når Nøtterøy og ØIF Arendals entrer parketten i Sør Amfi på søndag, så er alle forberedt på en jevn og intens duell.  Arendal møtte Bodø for en uke siden og tapte med 13 mål. Hos Nøtterøys supportere er spenningen om Nøtterøy har klart å bruke de tre kampfrie ukene til å prikke inn skuddformen.

Nøtterøy med Norges beste forsvar.
Nøtterøy har for øyeblikket håndball Norges beste forsvar med 24.67 baklengsmål i snitt pr. kamp, mens ØIF Arendal ligger på 7 plass med 28, 17 baklengsmål.  Når vi ser på statistikken for scorede mål så ligger ØIF Arendal på 10 plass med 25,33 mål, mens Nøtterøy ligger på 23,23 mål.
Se vi på lagenes innbyrdes oppgjør de siste to sesongene så er resultat snittet 23-23.
Ser vi på oppgjørene i de to siste sesongene så står begge lag likt med 2, seiere, to uavgjorte og to tap. I sesongen 2011/12 er også sluttspillet med. Målforskjellen er lik og begge lag har scoret akurat likt.

Nøtterøy foran på formtabellen.
På form tabellen har Nøtterøy klatret til 6 plass, mens Arendal ligger sist med fire strake tap. Så blir det spennende å se hvordan Nøtterøys gutter har klart å utnytte denne pausen på tre uker.

12  ØIF Arendal T T T T S

Formtabell til tross ØIF Arendal er favoritt hos bettingselskapene.
Til tross for formtabell holder 25 internasjonale bettingselskaper ØIF Arendal som klar favoritt.

Antall selskaper H B U
Arendal – Nøtterøy 25 1.34 10.6 3.79

I Helgens andre kamp er Stord knepen favoritt hos de 24 selskapene som har spill på denne kampen.

H B U
Baekkelaget – Stord 24 2.03 8.77 2.01

For Nøtterøy er dette også en spennende kamp for med seier til oss og tap til Bækkelaget eller uavgjort så klatrer vi en to plasser på tabellen. Skulle Bækkelaget vinne og vi gjøre jobben vår så klatrer vi en plass og plutselig ligger vi bare to poeng bak 4. plassen.
Alt annet enn minst et poeng og aller helst to bør ikke være tema i Nøtterøys tropp. Vi kan trygt kalle dette en fire poengs kamp, på lik linje med neste helgs hjemmekamp mot Drammen.