For første gang i historien?

Før kampen trodde bettingselskapene på Drammen og Johnny på Nøtterøy.

Nøtterøy vs Drammen 27-27 (15-13)
I sin tale i VIP rommet fortalte han at i dag hadde han godfølelsen og trodde på seier. Slik ble det ikke og et poeng mindre enn forventet til tross, håndballguden Jensen var fornøyd med det en poenget vi fikk.

Til tross for at vi førte kampen i førtifem minutter var ikke skuffelsen så stor som man kunne forvente. Vi skal tross alt huske at Drammen er et lag med lang tradisjon og mye erfaring, med landslagsspillere som kan skape trøbbel for de fleste. Drammen slo Haslum ut av cupen for en måned siden og knuste Bodø for 10 dager, så det er et lag som er bedre enn tabell situasjonen tilsier.

Vi gir fra oss overtaket på stillingen 24-24 og seks og halvt minutt igjen å spille. Vi klare å komme ajour 25-25 med fire minutters spill igjen. På nytt slipper vi Drammen foran og to minutter og syv sekunder før slutt leder gjesten 27-25, da reiser guttene seg og løpet av de nest ett minutt og tretti fem sekunden klare vi og utligne.

Matchball Drammen med tretti sekunder igjen og spiller, vi klarer å ro det hele i land og med Hreidars avgjørende redning ett sekund før slutt klare vi å sikre ett poeng. Vi beholder plassen på tabellen, øker avstanden til kvalik plassen med et poeng og beholder Drammen to poeng bak oss.
Sett i lys av at vi var i ferd med å tape kampen er det ikke rart at Johnny var fornøyd med uavgjort. Selvfølgelig var han betenkt over at vi ikke klarte å stå imot Drammens ene skytter de siste femten minuttene, for skal vi klare poeng mot Runar til helgen så må vi klare å stå imot tre skyttere.

På formtoppen er Nøtterøy og Haslum er de eneste lagene uten tap i de fem siste kampene.
Bettingselskapenes formtabell viser klart at Haslum og Nøtterøy er de to lagene som ikke går på overraskende smeller for øyeblikket. Et poeng i snitt pr. kamp resten av sesongen kan være akkurat i grenseland til å slippe unna kvalik og sikre en sluttspill plass.