Nytt mareritt i Runarhallen

Det hele startet så bra og Runarhallens forbannelse så ut til å bli brutt, men den gang ei.

Runar – Nøtterøy 35-20 (15-10)
Dette var dagen da vi skulle kaste spøkelsene ut av Runarhallen og sikre oss minst ett poeng og helst begge. Det hele begynte så bra og for Nøtterøys store supporterskare var troen på at endelig var dagen kommet – dagen da vi skulle reise hjem i triumf. Slik skulle det ikke bli, i stedet ble det en hjemtur med hodet fullt av bekymringer over skader hos Nøtterøys toppscorer Kennie Boysen og Simen Holm som er nr. tre blant Nøtterøys toppscorere.

Vi startet med tro på to poeng.
Når laget kom på parketten og fløyta gikk for kampstart, ja da så vi et Nøtterøylag som gikk til verket med tro på to poeng. Runar fikk riktignok det første målet, men før seks minutter var spilt hadde vi tatt føringen 2-3.  Gutta kjempet som løver og vi kunne virkelig se at de trodde på muligheten til to poeng.

En marerittaktig kveld under oppseiling.
Etter drøye ti minutter – på stillingen 4-4 – begynner vi å ane at et nytt mareritt var under oppseiling. Simen Holm tråkker over etter å ha avlevert et skudd. For Simen var dette «Game over» og sannsynligvis for flere kamper.

Simen Holms siste skudd i kampen.
Bare å konstatere at kampen er slutt for Simen H.

Til tross for at Simen måtte hjelpes av banen, rokket det ikke noe med troen på poengene og vi førte både 4-5 og 5-6.

Så etter drøye 15 minutter kommer det som skulle vises seg og ødelegge kvelden og nattesøvnen til Johnny Jensen & Co. Nøtterøys toppscorer Kennie Boysen går opp og skyter og får etter alt å dømme et brudd i en av fingrene.

Her ryker fingeren til Kennie
Ingen tvil om at dette var vondt.
Kennie innser at kampen er over for ham.

Gutta klarer ennå og holde stand etter snaue 27 minutter ligger vi bare tre mål bak og tro på et mirakel i Runarhallen levde ennå.

Innså at slaget var tapt ved pause.
Når lagene gikk til pause var vi fem mål bak, og de fleste innså nok at det ble en håpløs oppgave. Og fem minutter inn i andre omgang besluttet Johnny og Morten at de skulle spare blant annet Khaled til nye oppgaver. Unggutta skulle få prøve seg, så fikk resultatet bli som det blir, her var det om og gjøre å komme hjem uten flere skader på sentrale spillere.

For tynt bak førsterekka.
Vi fikk i dag også bekreftet at bak lagets førsteoppstilling er det fremdeles for tynt. Det er for mye upresist og ukonsentrert spill, noe som straffes ekstremt på dette nivået. Nøtterøys og Johnnys utfordring er klubbens økonomi, for selvfølgelig kunne han tenkt seg et par spillere til.
Når du har en stall på 15 spillere og du får tre ute med skader (Simen F., Simen H. og Kennie) skaper det utfordringer både i trenings- og kampsituasjon – utfordringer som man gjerne skulle hvert foruten.

Kristian ble kåret til Nøtterøys beste spiller, Kim Tajet ble Nøtterøys toppscorer med fem mål.

Det store spørsmålet nå er om det blir et nytt Johnny Jensen comeback mot Haslum, eller om han klarer å trylle frem toppform på de resterende tolv spillerne i troppen.

Nøtterøy Håndball Elite
Nr Spiller M 2 D R
4 Simen Holm 0 0 0
5 Khaled Chentout 2 1 0
7 Theodor Greger Jahnsen 1 0 0
9 Kristian Werner Nordby 3 0 0
10 Viktor Olofsson 0 0 0
11 Jakob Gjøen 0 0 0
13 Snorre Grading 1 0 0
15 Trygve Trangerud 0 0 0
16 Hreidar Gudmundsson 0 0 0
17 Michael Jonassen 3 0 0
18 Tarjei Hamborg 0 0 0
22 Petter Øverby 2 2 0
28 Kennie Boysen 3 0 0
81 Kim Tajet Skaug 5 0 0