Haslum er storfavoritt

For deg som ikke kommer til Nadderudhallen kan du følge kampen her.

år Nøtterøys gutter entrer parketten i kveld så er det et lag som blir hold sjanseløse mot serielederen. Snittet hos 18 bettingselskaper er H 1.03 – U 17:50 – B 12.58. Med Simen Fredriksen, Simen Holm og Kennie Boysen ute er det duket for mange av nye som får muligheten til å vise seg frem.

Dette er en kamp hvor alle kan senke skuldrene, gå på banen å levere sitt beste, for poeng i denne kampen er bonus på linje med en stor Lottogevinst. Så kan vi selvfølgelig håpe på en ekstrem undervurdering fra Haslum sin side og at vi får rundens bombe så langt.

For de som entrer parketten i dag er det en ting som betyr noen for lagledelsen, nemlig at den enkelte går ut å levere sitt beste. Den frykten for å tape kan legges igjen i garderoben, det som betyr noe er at den enkelte går ut og viser hva som bor i dem. For mange er dette dagen til å vise at de er kvalifisert for å kjempe om en plass i startoppstillingen når stallen er intakt igjen.

Dette blir Davids kamp mot Goliat og som alle vet vant David. For vår det gjelder det å spille på de kvaliteter vi sitter igjen med i laget, utnytte Haslums «undervurdering» av oss, og tro på at det umulige kan være mulig.

For deg som ikke kommer til Nadderudkampen kan du følge kampen på TV2 Sumo eller Kampen Online.

[iframe url=»http://www.handball.no/ko_kamputvikling.asp?KampId=1016207&print=OK» frameborder=»0″ width=»500″ height=»900″][/iframe]