Falk inviterte til krig

Denne kampen tapte vi fordi vi ble med på deres premisser.

Det var en meget skuffet Johnny Jensen vi snakket med etter kampen. Vi hadde hele uken jobbet med de oppgavene som skulle til for å vinne denne kampen, og ikke minst vi skulle spille vårt eget spill. Planen om eget spill sprakk allerede fra første sekund, og det er akkurat dette som skuffer. Hvis vi fortsetter med å følge motstanderens plan, så går dette den veien «høna sparker».

Falk spilte med hjerte utenpå drakta og ville krige.
Allerede fra første angrep ble det klart at Falk ville ha 60 minutter krig, og vi lot oss rive med på det. Når så dommerne tillot tøffe og en del stygge taklinger, så var lista lagt for kampen. Nå kan vi ikke skylde på andre enn oss selv for resultatet for at det ville bli krig visste vi, men vi skulle spille vår håndball og ikke la oss rive med i krigen. Det er aldri smart å bryte ut av planen før kampen har begynt og derfor ble vi liggende under med fem mål før det var spilt 10 minutter. All honnør til Falk for at de fikk spillet dit de ville og kjempet som løver, til syvende og sist ble det en fortjent hjemmeseier.

Kahled ble Nøtterøys toppscorer med fem mål, men også han ble kriget ut av kjent spillestil.

Hreidar stengte målet midtveis i første omgang.
Hadde det ikke vært for Hreidars storspill i denne perioden hadde vi neppe kommet inn i kampen igjen, men med hans revansje fra forrige helg kom vi med i kampen igjen. Vi jobbet oss sakte men sikkert inn i kampen uten å levere det planlagte spillet og kunne gå til pause ett mål bak. Etter pause klarte vi å komme opp i en to måls ledelse i løpet av snaue tre minutter og førte kampen de neste åtte minuttene, men så var det «game over».
Falk ville mest, kriget best og bestemte det meste etter at de hadde utlignet til 15-15 elleve minutter ut i andre omgang. Vi klarte riktig nok å skjerpe oss noe så resultatet ble redusert til et tomåls tap og dermed har vi Falk på innbyrdes oppgjør. Det vi skal huske er at selv ett mål kan bli avgjørende på om en blir eller forsvinner fra Postenligaen, om en skal spille sluttspill eller kvalikk. Av denne grunn skal gutta ha honnør for at de klarte å ta seg sammen på slutten.

Ny firepoengs kamp til onsdag.
Mandag morgen bør denne kampen være glemt for onsdag er det en ny firepoengs kamp og denne må vinnes. Onsdagens motstander tapte hjemme mot Bodø og heldigvis for oss så gjorde både ØIF Arendal og Drammen det samme i denne serierunden. Utfordringen nå blir å gå på banen med senkede skuldre og spille vårt eget spill. Når vi møter Follo så møter på nytt et lag som er kjent for å krige, mens vi sammen med Drammen ligger an til få fredsprisen 2013/14.

Fair Play Lag (sum straffepoeng) Postenligaen menn Sesongen 2013/2014

2 min = 2 poeng, Disk = 10 poeng