Med kniven på strupen

En seier som kan være forskjellen på 1. divisjon og Postenligaen neste sesong.

DHK vs Nøtterøy 33 – 35

Så kunne Johnny og gutta slippe jubelen løs igjen. De to poengene i Drammen kan være forskjellen på en tilværelse i 1. divisjon eller Postenligaen neste sesong. Taktiske grep og at vi traff på mål var utslagsgivende, for i gleden over to poeng ser vi at enda er det ting som kan rettes på i forsvarsarbeidet. Akkurat i dag kan vi tillate oss og glemme det som bør forbedres i de tre siste kampene, nå skal vi nyte seieren et døgn før nullstilling og fokusering på neste hjemmekamp.

Drammen tok kommandoen fra start.
Det var ikke overraskende at det var Drammen som tok kommandoen i kampen og etter 14:37 var ledelsen 10-7. På dette tidspunktet hadde Johnny fått nok, Time Outkortet ble lagt på bordet og tid for å minne laget om stundens alvor var på sin plass. Med lørdagens Follo seier friskt i bakhodet og med et Falk-lag som fulgte Bækkelaget borte, så vi som fulgte kampen på TV2 Sumo at avgrunnen blinket i det fjerne.  Denne Time Outen gjorde underverk og etterfulgt av et målvaktsbytte begynte vi å melde oss på og i løpet av de neste 8 minuttene hadde vi tatt kontroll over kampen.

Taktisk gode trekk var med å sikre poengene.
Vi førte kampen i nesten 30 minutter, så kom Drammen tilbake og tok kommandoen. I første omgang – når Hreidar slet – gjorde Johnny et målvaktsbytte som ble utslagsgivende, Tarjei stengte og vi fikk kontroll. Når så Tarjei begynte å slite i andre omgang byttet Johnny tilbake til Hreidar som tok kontroll i mål og fikk flere avgjørende redninger og vips så hadde vi kontroll over kampen igjen.

Feil innbytte kunne blitt skjebnesvangert
Med 2:23 igjen å spille og 32 – 34, gjør vi et feil innbytte og pådrar oss en to minutters utvisning, akkurat der og da var det nok mange som tenkte «Ikke nå igjen, vi kan ikke glippe i sluttsekundene». Drammen henter inn ett mål med et drøyt minutt igjen å spille. Heldigvis klarer vi å beholde hodet frem til Johnny legger det grønne Time Outkortet på sekretariatsbordet, planen blir lagt og spikeren blir satt i kista med begge poengene trygt bevart i Nøtterøys poengkiste etter time outen.

Khaled var best.
Når vi ber Johnny trekke frem den beste Nøtterøyspilleren, nevner han fem – seks stykker, men den som lyste mest var Khaled, men Simen H får også et stort pluss i boka, sammen med Tarjei når han kommer inn og Hreidar når han kommer inn for andre gangen i kampen.