Bettingselskapene tror på Nøtterøy.

Snitt odds på 20 selskaper er 1:34 – 10:96 – 3:87

Foruten de 20 selskapene betexplorer.com beregner snittet på så holder også Norsk Tipping Nøtterøy som klar favoritt. 1:33 – 9:00 – 3:50. Med et så klart favorittstempel tyder det også på at de har tro på at vi klarer brasene.

Ingen i blant Nøtterøys spillere, støtteapparat og supportere vil finne på å tro noe annet enn at vi løser utfordringen og berger plassen. Tønsbergs Blad har varslet at de stiller med tre mann/kvinner for å dekke kampen, dette sier vel også sitt om hvor viktig denne kampen er. Det er ikke bare for Nøtterøy den er viktig, men å beholde plassen i Postenligaen er viktig for idretten i hele Tønsbergregionen.

Gjør Nøtterøy som Flint og rykker ned, er Tønsberg ribbet for toppidrett. Å nei – vi har ikke glemt Aukland-brødrene og Vikings, men i ishockey er det nærmest komplett umulig å rykke ned selv om man havner sist år etter år i eliteserien.  Aukland-brødrene har ikke Tønsbergs idrettssupportere muligheten for å oppleve så ofte i sitte rette element på hjemmebane, og derfor er en firemåls seier viktig for håndball og idrettsregionen Tønsberg.  Andre grunner og hva som skal til for å berge plassen kan du lese her.

I forkant av morgendagens kamp stilte Johnny Jensen opp i NRK Vestfold til samtaler om ernæring og Nøtterøys veivalg. Hør hele innslaget her  (Spol deg frem til 2:05:18)