Eksamen bestått

Nøtterøys supportere viste at de står sammen med laget i tykt og tynt.

Så kan vi endelig puste lettet ut – vi overlevde en til dels marerittaktig sesong i Postenligaen. Selvfølgelig i god Nøtterøystil måtte vi på nytt lage drama helt til siste slutt. Før kampstart lå det 100 000 kroner i potten fra våre sponsorer. Vi nøyde oss med å samle inn 10 000 av disse, for det var akkurat det vi trengte for å berge plassen i Postenligaen.

Du store all verden, tenker du, nå har det rablet for WEB redaktøren.
Å nei da, saken er den at både Nøtterøys supportere og sponsorer stilte opp i hopetall, både for å hjelpe gutta på banen og klubbens bankkonto. Supporterne strømmet til som de kun har gjort en gang tidligere denne sesongen. Sponsorene var villig til å grave i lommeboka for å sikre opprykk. Tjue i tallet hadde sagt ja til å betale kr. 500,- pr scoring over de tre vi måtte ha for å berge plassen i Postenligaen med et tak på 10 plussmål.

I kjent Nøtterøystil valgte gutta en duell med minst mulig seiersmargin, og når sluttsignalet gikk hadde gutta innkassert kr. 10.000,- i bonus mens potensialet var kr. 100 000,-. «Selvfølgelig var gutta mer opptatt av å gi supporterne underholdning og spenning til siste slutt, enn å tenke penger» Vi vil med dette rette en stor takk til alle sponsorer og supportere som har stilt trofast opp gjennom hele sesongen. Vi kan love dere at sammen skal vi klatre på Postenligaens tabell, og sammen skal vi nå toppen.

Spenning til siste slutt.
I onsdagens skjebnekamp klarte Nøtterøy til sist å trekke det lengste strået, for på nytt valgte gutta og holde oss i spenning til siste slutt. Det hele startet så utrolig bra – ja nesten for bra. Som gjennom det meste av sesongen kladdet det også tidvis i denne kampen. Vi ledet med både 1, 2, 3, 4 og 5 mål, men Viking kom aldri nærmere enn et mål bak. En stor grunn til det var ar Hreidar spilte sesongens beste kamp og helt på slutten vartet han opp med en trippel dose redninger.

De siste to minuttene og 30 sekunder var en sammenhengende jubeltur for på stillingen 24-20 var vi i Postenligaen også neste sesong. 20 mål baklengs var også det taket Johnny hadde satt før kampstart.

Jubelscener

[iframe url=»//www.youtube.com/embed/lS8MRCN6B8k?list=UUHeSAr571QMgdTy-OhuH_Dw» frameborder=»0″ width=»500″ height=»281″]

Hør hva Johnny sa til sponsorene før kampen

[iframe url=»//www.youtube.com/embed/_7KPz_UpgU8?list=UUHeSAr571QMgdTy-OhuH_Dw» frameborder=»0″ width=»500″ height=»281″]

Hør hva Johnny sa etter kampen

[iframe url=»//www.youtube.com/embed/pWkNCnUT5-k?list=UUHeSAr571QMgdTy-OhuH_Dw» frameborder=»0″ width=»500″ height=»281″]

Så da er det bare å gratulere Nøtterøy Håndball og Tønsbergregionen med at de sikret seg et lag i norsk toppidrett. For Nøtterøy er det to jobber som starter nå. Den første er å sikre den spillerstallen man ønsker for kommende sesong, og den andre er å sikre mer penger inn i klubben.