Nøtterøy enkelt videre

Urædd ble som forventet et lett bytte.

Urædd – Nøtterøy 16 – 40

Det var vel ingen som virkelig trodde at den store cupbomben skulle detonere i Porsgrunnhallen i cupens 2. runde. Forrige sesong var grenlandsregionens Herkules mere brysomme, men det holdt greit inn da også.

For Nøtterøy og Urædd var dette en grei treningsøkt og det var det.

Fram i 3. runde

I cupens 3. runde møter vi Fram i Larvik, for to år siden møttes lagene i cupens andre runde til en enkel 33 – 12 seier for Nøtterøy, Nå blir det et nytt møte etter at Fram slo Holmestrand.

Resultatene fra to år tilbake kan vi ikke leve på, for alle som husker godt måtte vi virkelig slite i 3. runde mot Njård for å komme videre i forrige sesong.

I tredje runde gjelder det bare å være skjerpet fra start, så vil mulighetene ligge til stede for en morsom cup høst, hvis trekningene står oss bi.

I cupen er det 60 minutter skjerping og den som holder konsentrasjonen best vinner. For Nøtterøy er det faktisk enklere å komme til cup finalen enn en topp tre plassering. I Cup kamper gjelder det å holde konsentrasjon i 60 minutter pr. utfordring og litt flaks med trekningen. I serien skal du holde konsentrasjonen i 60 minutter x 22 for å havne topp tre.

Vi setter vår litt til gutta i neste kamp også.