Lillestrøm i 4. runde i cupen

Nå har vi endelig muligheter for en kvartfinale hjemme.

Når 4. runde ble trukket i kveld var det fem lag som var seedet. Haslum, Elverum, Bækkelaget, FyllingenBergen og Drammen kunne ikke møtes og der med var tre av årets favoritter mulige kandidater vi kunne møte. Vi gikk klar alle og heldigvis slapp vi unna Runar som har slått oss ut tre ganger de siste fire årene, Fyllingen har slått oss en gang de siste fire årene.

Lillestrøm er på linje med oss tippet i bunnen av tabellen hos bettingselskapene og burde således være et lag vi burde ha muligheter for å slå borte, men noen dans på roser blir det ikke. Nøtterøys supportere vil nok forvente at vi når kvalikken.

Kampene er terminfestet til 24.09.2014

Trekningen ble følgende:

Kamp nr Hjemmelag Bortelag
1 Viking Håndball Drammen HK *
2 ØIF Arendal * FyllingenBergen
3 Haslum HK * Runar Sandefjord
4 Bækkelaget Elite * Sandnes
5 Elverum * Strindheim
6 Falk Horten * Kolstad
7 Lillestrøm TH Nøtterøy Håndball *
8 Bodø HK * Halden TH

* = Tips vinnere

En kvartfinale Nøtterøy vs Falk hadde vel hvert en ønske duell. 🙂