Vellykket olabilløp

Tradisjonen tro gikk olabilløpet av stabel lørdag før sesongens første hjemmekamp.

Sola strålte, olabilfører strålte, slakt og venner strålt, ja det var simpelthen en perfekt dag sist lørdag for Olabilløp. For Nøtterøys spillere var det også en perfekt dag for å etabler positive tanker for de kommende seriekampene.
Alle vi snakket med var strålende fornøyd med avviklingen av årets Olabilløp som Nøtterøy arrangerte sammen med Tønsberg Centrum og Tønsbergs Blad. De eneste skår i gleden var i forbindelse fredagens Olabilbygging, det var simpelthen ikke mulig å skaffe nok hjul til alle som ville bygge bil.
Selve løpsdagen kunne ikke bli bedre, sol og neste 20 °C var ikke til å tro. Etter målgang var det samling på torvet hvor Nøtterøys spillere sto for utdeling av Pizza og vafler, med litt salg av kaffe, mineralvann til løpets supportere (les alle utenom deltagerne).

Blant alle barn og voksene tuslet Nøtterøys sponsorer og delte ut gaver og bidro til et premiedryss til vinnerne av de forskjellig kategoriene som skulle premieres.

Det hele ble avsluttet med en presentasjon av Nøtterøys spillere og premieutdeling.

Takk til alle foresatte og deltagere for god innsatts og på gjensyn neste år.

En stor takk til alle samarbeidspartnere og sponsorer som gjorde dette til en minneverdig dag for kommende Schumacher`e eller for den sakens kommende håndballstjerner.

Arrangører:
Nøtterøy håndball Tønsberg sentrum Tønsbergs Blad
Sponsorer:
Farmandstredet Montér Zeiner Peppes Pizza
Color Line Tønsberg lyd og lys Canon
Optura Sparebank 1 Nøtterøy /Tønsberg Barnas hus
Rock Hair MX Sport Bertel O. Steen