Det sitter mellom øra.

Kun i en kamp forrige sesong var vi i nærheten av så få avsluttinger som i går.

Nøtterøy vs Halden 21 – 23
Dette var kampen vi skulle vinne og gjenopprette troen på oss selv, men isteden gravede vi oss dypere ned i skuffelsen. Istedenfor jublende Nøtterøyspiller ble Michael, som var kåret til Nøtterøys beste spiller stående igjen på parketten og svare på spørsmål fra pressen om hvorfor alt gikk galt.  Resten snek seg inn i garderoben noen s skam over egen innsats og resten i skuffelse.

Michael måtte som dagens mann svare pressen på spørsmål om nederlaget.

Hva er så problemet, ja kunne vi side med sikkerhet så hadde vi løst det der og da.
Flere enn undertegnede mener det ligger mellom øra. Etter to raske mål i starten av kampen trodde vi løsningen fra den begredelige Halden kampen var funnet. Det var ikke mange minutter vi kunne leve i den troen. Tapet mot Halden var begredelig, dette tappet smerter mer enn tapet i Halden.

Det som også var tydelig var at fokuset fra enkel spillere ble rette mer mot dommeres beslutinger en egne kvaliteter, dette fører aldri til bedring av egne prestasjoner. Dommer agjørelser for man aldri omgjort, og på slutten av kampen bør det  være viktigere å komme seg hjem å forsvare eget mål en å bruke krefter på å prøve å få omgjort avgjøelser når motstander er på full fart mot vårt mål.

35 skudd og 21 mål.
60 % uttelling er bra, men 35 skudd er elendig. På 22 kamper i forrige sesong var det kun en kamp hvor vi var i nærheten av å løsne så få skudd og det var mot ØIF Arendal hvor vi løsnet 36 skudd og hadde 63.89% uttelling. Kun to av skuddene bommer vi på mål med, så er kvaliteten for dårlig på det som treffer mellom stengene.
Michael som ble kåret til Nøtterøys beste man hadde 7 skudd og 7 mål, noe som er 100 % uttelling.

34 skudd mot og 23 baklengsmål
Med 34 skudd mot hvor 67.65 % går inn er vi dømt til å tape. 34 skudd mot er sier også sitt om at dette var ikke noe stort lag vi møtte.  Kanskje kan vi si at forsvaret forhindret flere mål, men vi blokkerte ikke et skudd i den offisielle statistikken, derimot hadde Lillestrøm 3 stolpe skudd og 1 bom av sine 34 skudd.

Kampen bør glemmes omgående, hode tømmes omgående for dårlige minner og vinner holdninger fylles opp.

Diktet nedenfor skiller tydelig på vinnere og taperes holdninger, tenk over det på veien videre.

A winner is always part of the answer.
A loser is always part of the problem.

A winner always has The plan.
A loser always has an excuse.

A winner says: «Let me do it for you.»
A loser says: «That is not my job.»

A winner sees an answer for any problem.
A loser sees The problem for any answer.

A winner sees The green near every sandtrap.
A loser sees two sandtraps near every green.

A winner says: «It may be difficult but it’s possible.»
A loser says: «It may be possible but it’s too difficult.»

Be A Winner