Nøtterøy reiste seg

Du som droppet Nøtterøyhalen på søndag kan angre nå.

Nøtterøy vs DHK 31 -24

Et nederlagsdømt Nøtterøy seg opp fra asken som fuglen Phønix i egyptisk mytelogi. For hvilken forvandlig som hadde skjedd i løpet av tre dager. Vi fikk se et lag som ville gi publikum valuta for pengene og vinne for alt i verden. Tidvis så serielederen ut som en flokk forvirra høns som flakset og fløy rundt ildfuglen Phønix anført av Kennie.
Når DHK valgte å ta ut Kennie sto den ene etter den andre frem og ville ta ansvar, dette måtte glede både trener team, supportere og den enkelte spiller selv. I dag viste gutta at Nøtterøy kan fremstå som et topplag og dermed ta poeng mot alle, men det krever 100% fokus.

Gleden over å spille håndball var tilbake.
I kampen mot Lillestrøm var øynene fylt av angsten for ikke å lykkes, den absolutte tilstedeværelsen var fraværende. Som ved et trylleslag var tro og gleden tilbake. Gutta tok tak i kampen og fikk publikum med seg fra første kast. En hei dundrende stemning var satt fra første minutt. Michaels oppfordring før kampen om liv og bråk på tribunen ble fulgt opp og noen «svigermødre» som bråket var der også. Med en innstilling som dette fra gutta og supportere resten av sesongen er jeg ikke ett sekund i tvil om at vi får en plass i sluttspillet.

Du som ikke var i hallen kan angre.
470 tilskuere er 1000 for lite, vi er klar over at fotballsesongen ikke er over enda og at kampen kolliderte med Flints hjemmekamp. La oss side med engang, du som søker fart, spenning, stemning og samhørighet om en idrett bør finne veien til Nøtterøyhallen ved neste hjemmekamp. Riktig nok forsvant spenningen uti andreomgang, for gutta hadde kontroll på denne kampen i avsluttingen. Du som vil se hva produktet Nøtterøy Håndball har å by på bør allerede nå sette en stor ring rundt 8. oktober, for da spilles neste hjemmekamp.

Var DHK dårlige eller vi gode.
Drammens tidene skriver i sin tittel etter kampen: «DHK viste fram bunnivået sitt
Da har DHK testet hva som skjer dersom de ikke er 100 prosent med. Nøtterøy vant med sju mål søndag.»

Vel, Nøtterøys seier kom vel ikke bare av at de spilte dårlig. Jeg velger å tro at DHK ikke fremsto bedre enn det vi så som følge av at Nøtterøy spilte opp mot sist beste. Greit at de ikke var 100% på, men det er vel enda et stykke til lagets bunnivå. Nei godt folk, denne kampen skal vi gled oss over at vi var best fordi vi ville mest gjennom 60 minutter. Vi hadde riktignok en dropp i 10 minutter i 1. omgang, men heldigvis gikk vi inn i vår svake periode med god ledelse, så når vi hadde fått samlet oss var vi allikevel ikke havnet bakpå.

Fokus og kontrollert avslutning
Selv når vi ledet klart i andre omgang klarte vi å holde fokuset oppe og ikke slippe DHK inn i kampen. Dette lover godt for fortsettelsen. Vi gleder oss nå til revansje mot Lillestrøm i cupen og drømmen om en kvartfinale ser betydelig mer realistisk ut nå enn for fire dager siden.