Vi tapte –

Haslum ble som forventet for sterke, men det er ingen krise i Nøtterøy leiren ennå.

Haslum vs Nøtterøy 31 – 26Haslum kom best i gang og ledet med 1- 0, 2 – 1 og 3 – 1, så hentet vi oss inne og kom i føringen to ganger.  Ingenting varer evig, ei heller trua på at bettingselskapenes tips skulle bli gjort til skamme. Denne kampen er spilt og tapt selv om det var morro i noen korte øyeblikk å se at Nøtterøy var i føringen.Henrik ble kåret til Nøtterøys beste, mens Kennie og Simen H. delte toppscorer rollen. Akkurat det siste kan bli viktig fremover, for nå er det ikke bare Kennie våre motstandere har å frykte.

2/3 av kampen får laget karakteren godkjent og det er dette vi skal bygge videre på. Den siste 1/3 visere forskjellen mellom topplagene og de lagene som befiner seg på nedre deal av tabellen. Tekniske feil blir straffet hardt, sjanser som ikke blir sattente flere med lynhurtige og presise kontringer i vårt eget mål.

Med dette avslutter vi historien om Haslum mot Nøtterøy.

Nøtterøy i ledelsen for andre gang
Nøtterøys spiller i kampen mot Haslum
Nr Spiller M 2 D R
4 Simen Holm 8 0 0
6 Andreas Hindhamar 0 0 0
7 Theodor Greger Jahnsen 1 0 0
9 Kristian Werner Nordby 0 1 0
10 Anders Rygh Grønlie 0 0 0
13 Einar Rafn Eidsson 5 0 0
14 Gisli Jon Thorrison 0 0 0
17 Michael Jonassen 2 0 0
19 John Hansen 0 0 0
20 Jørgen Vasvik 0 0 0
22 Petter Øverby 2 1 0
24 Fredrik Aamodt Langeid 0 0 0
27 Didrik Berg Haltvik 0 0 0
28 Kennie Boysen 8 1 0
33 Henrik Nordlander 0 0 0
81 Tarjei Hamborg 0 0 0
Vi retter blikke opp og frem.

For når Nøtterøy entrer parketten på onsdag kommer en av de kampen vi bare må vinne og etter onsdagens runde har vi faktisk talt gode muligheter til å klatre noen plasser på tabellen.

Fem lag ligger på samme poengsum som Nøtterøy. Nøtterøy er for øyeblikket det laget som ligger nærmest muligheten til å få en pluss på mål statistikken etter onsdagens runde.

Slår vi Bækkelaget så passere vi disse på tabellen. Lillestrøm får en vanskelig oppgave mot ØIF Arendal og med ØIF seier er vi også for disse. Stord har spilt fem kamper så de vil vi også passere. Runar på sin side har en vrien borte kamp i Bergen og går alt etter programmet her bør Fyllingen vinne og vips så er vi på sluttspillplass.

Vi er altså ikke fortapt ennå, det ligger faktisk gode poeng i potten ennå så derfor oppfordrer vi til folkevandring til Nøtterøyhallen på onsdag.